WELKOM Gast

Winterbanden Soest

Winterbanden.nl Soest
Koningsweg 14-16
3762 EC Soest
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

 

Openingstijden Winterbanden.nl Soest

De openingstijden van Winterbanden.nl Soest zijn:

Maandag 8.00 - 17.15
Dinsdag 8.00 - 17.15
Woensdag 8.00 - 17.15
Donderdag 8.00 - 17.15
Vrijdag 8.00 - 17.15
Zaterdag 9.00 - 13.00
Zondag gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Soest. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

Over Winterbanden.nl Soest

Ook in Soest heeft Winterbanden.nl een montagelocatie. De locatie in Soest is gunstig voor: Hilversum, Amersfoort, Zeist, Utrecht en Soest natuurlijk. Winterbanden.nl heeft door heel Nederland en België meer dan 80 montagelocaties, zo is er dus altijd een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van Winterbanden.nl Soest zijn: Winterbanden.nl Hilversum, Winterbanden.nl Utrecht en Winterbanden.nl Nieuwegein.

Soest is een plaats in de provincie Utrecht. Het telt 45.376 inwoners. Het heeft veel duinen, bossen heide en weilanden, dat wordt veel gebruikt voor het Nederlandse leger als oefenterrein. Je kunt in Soest verschillende dingen bezichtigen, het bekendste is toch wel de mammoetboom in Park Vredehof. Daar staat de dikste mammoetboom van de provincie Utrecht. U kunt in soest ook verschillende kerken bezoeken. Zoals de Petrus en Pauluskerk. 

Bestel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Soest. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl met het unieke Selected Dealer Newerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen. 

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.