WELKOM Gast

Winterbanden Sneek

Winterbanden.nl Sneek
Alexanderstraat 12
8606 VP Sneek
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Sneek

De openingstijden van Winterbanden.nl Sneek zijn:

Maandag
08-00 - 17-00
Dinsdag
08-00 - 17-00
Woensdag
08-00 - 17-00
Donderdag
08-00 - 17-00
Vrijdag
08-00 - 17-00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Sneek eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Sneek

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Sneek. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Oppenhuizen, Ysbrechtum, Folsgare, Oosthem en Nijland. Winterbanden.nl Sneek beschikt over een moderne werkplaats waar er met grote zorg aan uw auto gewerkt wordt. U kunt bij Winterbanden.nl Sneek terecht met alle merken personen auto's en bedrijfswagens terecht voor de montage van uw banden en/of velgen.
Tijdens het wachten op de montage kunt u plaatsnemen in de gezellige wachtruimte waar u van koffie wordt voorzien. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Sneek zijn: 'Winterbanden.nl Drachten en Winterbanden.nl Heerenveen.

Sneek is een stad in de Nederlandse provincie Friesland. Sneek ligt in de gemeente Sudwest-Fryslan, deze gemeente telt zo'n 82.572 inwoners waar van er nu 32.820 wonen. Sneek staat bekend door zijn historische binnenstad, met onder meer de Sneekweek en de Waterpoot. Een aantal bezienswaardigheden in een straal van 20km rondom Sneek zijn: De Waterpoort, Elfstedentocht en de Rondvaart genaamd de Toerist 5.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Sneek.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Oppenhuizen, Ysbrechtfum, Folsgare, Oosthem of wellicht Nijland? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.