WELKOM Gast

Winterbanden Sint-Niklaas

Winterbanden.nl Sint-Niklaas


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Sint-Niklaas

De openingstijden van Winterbanden.nl Sint-Niklaas zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Sint-Niklaas eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Sint-Niklaas

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Sint-Niklaas. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Tempse, Sint-Niklaas, Stekene, Sint-Gillis-Waas en bijvoorbeeld Haasdonk. Winterbanden.nl Sint-Niklaas is de perfect locatie voor de montage van uw banden. Dit durven wij zekerheid te zeggen omdat Winterbanden.nl Sint-Niklaas beschikt over professionele werknemers. De werknemers van Winterbanden.nl Sint-Niklaas zijn goed geschoold en hebben de nodige ervaring, hierdoor kunnen ze uw auto op de juiste manier repareren of onderhouden. Ook kunt u bij Winterbanden.nl Sint-Niklaas kunt u ook terecht voor uw vragen en advies op het gebied van auto's. Verder is een werkplaats ook zeer belangrijk, de werkplaats van Winterbanden.nl Sint-Niklaas bezit moderne apparatuur en gereedschappen. Dit zorgt voor een snellere werktijd en beter resultaat.

Winterbanden.nl Sint-Niklaas zit gevestigd in Stekene, Stekene is een plaats in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt ruim 17.000 inwoners, de inwoners van Stekene worden ook wel Stekenaars genoemd. Een aantal bezienswaardigheden in Stekene zijn, het gemeentehuis (gebouwd in 1882-83), De Heilige Kruiskerk, waterpomp op het marktplein en de schandpaal uit 1774.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Sint-Niklaas.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Sint-Niklaas

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Sint-Niklaas (Stekene) vanuit Sint-Niklaas

Als u vanaf Sint-Niklaas komt voeg dan in op de N41. Vervolgens komt u bij een rotonde op de N41, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Leon Scheerderslaan/R42. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde,  ga op de rotonde linksaf (2e afslag) naar de Hoge Bokstraat. Vervolgens komt u opnieuw bij een rotonde uit, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Patershoek/N403. Ga vervolgens verder door op de N402 en ga over de rotonde rechtdoor. Daarna neemt u op de volgende rotonde de 4e afslag naar de Westakker.

Sla daarna rechtsaf naar de Nachtegaalstraat en vervolg de weg naar de Hellestraat. Na 650m vindt u Winterbanden.nl Sint-Niklaas aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Sint-Niklaas (Stekene) vanuit Hulst (NL)

Als u vanaf Hulst komt voeg dan in op de Rijksweg/N290 via de Grote Kreekweg/N290. Ga verder op de N290 en vervolg de weg naar de Stropersstraat/N403. Ga verder op de N403, ga vervolgens bij de rotonde rechtdoor (1ste afslag) naar de Westakker.

Sla daarna rechtsaf naar de Nachtegaalstraat en vervolg de weg naar de Hellestraat. Na 650m vindt u Winterbanden.nl Sint-Niklaas aan uw linkerkant.

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.