WELKOM Gast

Winterbanden.nl Schiedam

Winterbanden.nl Schiedam


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Schiedam

De openingstijden van Winterbanden.nl Schiedam zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Op zaterdag is Winterbanden.nl Schiedam ook geopend op afspraak.
Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Schiedam. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Schiedam

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Schiedam. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Ridderkerk, Spijkenisse, Rotterdam, Vlaardingen, Gouda en uiteraard Schiedam. Winterbanden.nl Schiedam is het vertrouwde adres voor de montage van uw banden. Voor deze werkzaamheden beschikt Winterbanden.nl Schiedam over de juiste apparatuur, zo kunnen wij uw banden en/of velgen perfect monteren en balanceren. Voor vragen en advies bent u bij het juiste adres bij Winterbanden.nl Schiedam. Tijdens het wachten op bijvoorbeeld de montage kunt plaatsnemen in de gezellige wachtruimte, hier wordt u voorzien van een verse kop koffie. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Schiedam zijn: 'Winterbanden.nl Rotterdam, Winterbanden.nl Ridderkerk en Winterbanden.nl Oud-Beijerland'.

Schiedam is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Schiedam telt 76.550 inwoners. Schiedam staat bekend om haar jenever en de historische binnenstad met grachten. In de historische binnenstad zijn veel kleine winkels en horeca gelegenheden te vinden.
Een leuk feitje is dat de hoogste windmolens ter wereld in Schiedam staan.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Rotterdam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van: 'Ridderkerk, Spijkenisse, Rotterdam, Vlaardingen, Gouda of wellicht Schiedam'. Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.