WELKOM Gast

Winterbanden.nl Rotterdam

Winterbanden.nl Rotterdam
Brede Hilledijk 115
3072 NB Rotterdam
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Rotterdam

De openingstijden van Winterbanden.nl Rotterdam zijn:

Maandag 09-00 - 18-00
Dinsdag 09-00 - 18-00
Woensdag 09-00 - 18-00
Donderdag 09-00 - 18-00
Vrijdag 09-00 - 18-00
Zaterdag 10-00 - 17-30
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Rotterdam. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Rotterdam

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Rotterdam. Deze locatie is onder andere bedoeld voor:'Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Vlaardingen en bijvoorbeeld Maasluis. Winterbanden.nl Rotterdam is een gekend bedrijf in Rotterdam. Één van de belangrijkste punten van Winterbanden.nl Zaandam is het streven naar 100% tevredenheid van de klant. De sleutelwoorden hiervoor zijn persoonlijke benadering en een eerlijk advies. Om de banden en/of velgen goed te  monteren beschikt deze locatie over een goede werkplaats met geavanceerde apparatuur. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Rotterdam zijn: 'Winterbanden.nl Schiedam, Winterbanden.nl Ridderkerk en Winterbanden.nl Oud-Beijerland'.

Winterbanden.nl Rotterdam is gevestigd in Rotterdam. Rotterdam is een gemeente en stad in Nederland, de gemeente Rotterdam telt zo'n 616.528 inwoners. Rotterdam ligt in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de randstad. Rotterdam is afgeleid van het kleine riviertje genaamd de Rotte waar een dam werd gebouwd, vervolgens ontstond er op die plek een kleine vissersnederzetting. Inmiddels is Rotterdam uitgegroeid tot een moderne wereldstad. Rotterdam beschikt over een haven, de haven van Rotterdam is één van de belangrijkste en grootste ter wereld. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Rotterdam zijn de Euromast, de haven van Rotterdam, de Wilhelminapier, museumpark Rotterdam, Stadhuis- en Schouwburgplein Diergaarde Blijdorp etc.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Rotterdam

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van: 'Rotterdam, Capelle aan den ijssel, Barendrecht, of wellicht Vlaardingen'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.