WELKOM Gast

Winterbanden Roermond eo

Winterbanden.nl Roermond eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Roermond eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Roermond zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Roermond eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Roermond eo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Roermond. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Weert, Echt, Roermond, Herkenbosch, Herten, of bijvoorbeeld Swalmen. Winterbanden.nl Roermond is een dynamisch bedrijf met een breed assortiment van diverse merken banden. Terwijl de banden worden gemonteerd kunt plaatsnemen in de rustige zithoek waar uw wordt voorzien van koffie en thee. Winterbanden.nl Roermond is makkelijk bereikbaar via de A73 en nog een aantal andere provinciale wegen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Roermond zijn:' Winterbanden.nl Valkenswaard, Winterbanden.nl Helmond en Winterbanden.nl Eindhoven.

Roermond is een stad en gemeente in de provincie Limburg. De gemeente Roermond telt 57.044 inwoners. Roermond heeft een gezzellige historische binnenstad met veel monumenten zoals:' Het stadhuis, De Sint-Christoffelkathedraal, De munsterkerk en het Kartuizerklooster. Roermond is een echte winkelstad met veel gezzellige horeca gelegenheden.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Roermond.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Roermond, Weert, Echt, Herkenbosch, Herten of wellicht Swalmen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.