WELKOM Gast

Winterbanden Ridderkerk

Winterbanden.nl Ridderkerk


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Ridderkerk

De openingstijden van Winterbanden.nl Ridderkerk zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Ridderkerk eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Ridderkerk

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Ridderkerk. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon Heerjansdam en bijvoorbeeld Alblasserdam. Om de banden en/of velgen te monteren en balanceren  heeft Winterbanden.nl Ridderkerk een uiterst moderne werkplaats. Één van de belangrijkste punten voor Winterbanden.nl Ridderkerk is het tevreden stellen van de klant, het enthousiaste team van Winterbanden.nl Ridderkerk staat altijd voor u klaar! Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen het graag van u.
Een landelijke dekking vindt winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Ridderkerk zijn: 'Winterbanden.nl Dordrecht,Winterbanden.nl Oud-Beijerland, Winterbanden.nl Rotterdam en Winterbanden.nl Schiedam.

Ridderkerk is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt zo'n 45.299 inwoners op een oppervlakte van 25,23 km². Van de 45.299 inwoners in de gemeente Ridderkerk, wonen er zo'n 27.000 in het dorp Ridderkerk. Bij Ridderkerk ligt het knooppunt 'Ridderster'  van de rijkswegen A15 en A16. Ook ligt in Ridderkerk de Rijksweg A38, deze snelweg is 1,5 km en is daarmee de kortste van Nederland. Door deze belangrijke wegen is Winterbanden.nl Ridderkerk eenvoudig bereikbaar voor automobilisten.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Ridderkerk.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.