WELKOM Gast

Winterbanden Renesse

Winterbanden.nl Renesse eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Renesse eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Renesse zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Renesse eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Renesse

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Rensse. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Brouwershaven, Scharendijke, Renesse, Burgh-Haamstede Zierikzee en bijvoorbeeld Kerkwerve. Winterbanden.nl Renesse is van oorsprong een groothandel voor schoonmaakproducten, uiteraard kunt u hier ook uw winterbanden laten monteren en balanceren. Bij Winterbanden.nl Renesse beschikken ze over een moderne werkplaats met de juiste gereedschappen om uw banden perfect te monteren. Daarnaast bieden ze een goede service tegenover de klant.

Winterbanden.nl Renesse is gevestigd in Scharendijke, Scharendijke is een klein dorp in de Nederlandse provincie Zeeland. Scharendijk heeft zo'n 1347 en ligt in de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente Schouwen-Duiveland telt zo'n 34.015 inwoners. De naam naam Scharendijke is afgeleid van een schaardijk, dit is een dijk aan een diepe vloedgeul zonder slikken ervoor.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Renesse.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Renesse

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Renesse vanuit Burgh-Haamstede

Als u vanaf Burgh-Haamstede komt voeg dan in op de Kraaijensteinweg/N57. Ga daarna rechtdoor over één rotonde. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (1ste afslag) naar de Serooskerkseweg/N57. Ga verder op de Serooskerkseweg en sla linksaf naar de Delingsdijk/N653.

Sla vervolgens nogmaals linksaf naar de Schelpweg. Sla daarna rechtsaf om op de Schelpweg te blijven, vervolg daarna de Schelpweg naar de Weelweg. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Kloosterweg. Sla daarna linksaf naar De Lelie, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Renesse aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Renesse vanuit Zierikzee

Als u vanaf Zierikzee komt voeg dan in op de Nieuwekoolweg/N59 en ga verder op de N59. Sla vervolgens rechtsaf naar de Zwaardweg.

Sla daarna linksaf naar de Delingsdijk/N653. Neem vervolgens de 1e afslag rechts de Elkerzeeseweg op. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Kloosterweg. Sla daarna linksaf naar De Lelie, vervolgens vindt u Winterbanden.nl aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.