WELKOM Gast

Winterbanden Raalte

Winterbanden.nl Raalte eo

(OV)
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Raalte

Montage bij voorkeur op afspraak. De openingstijden van Winterbanden.nl Raalte zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Raalte eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Openingstijden Winterbanden.nl Raalte

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Raalte eo. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Deventer, Haarle, Nijverdal, Raalte of Zwolle. Winterbanden.nl Raalte is een klein bandenbedrijf gevestigd in Haarle gemeente Hellendoorn. Winterbanden.nl Raalte ligt centraal gelegen tussen Twente en Salland. Klantvriendelijkheid en Service zijn onze specialiteiten en staan hoog in het vaandel, wij bouwen graag een 'band' met onze klanten op. Bij Winterbanden Raalte kunt u terecht voor autobanden, motorbanden en velgen. Ook kunt u bij ons terecht voor de seizoenswissel of voor opslag van banden.

Winterbanden.nl Raalte zit "zoals eerder vermeld" gevestigd in Haarle. Haarle is een klein maar gezellig dorp door de verschillende verenigingen die er te vinden zijn. Haarle is een samenstelling van "Haar" en "Le". "Haar" betekend de bodem en staat voor "lange hoogterug". "Le" duidt op " een bos met laag geboomte waarin stukken open weidegrond liggen". Haarle ligt inderdaad aan de westzijde van een boboste heuvelrug.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Raalte.

Routebeschrijving Winterbanden.nl Raalte

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Raalte vanuit Zwolle

Als u vanaf Zwolle komt vertrekt u in zuidelijke richting op de Ceintuurbaan/N35 naar de Tesselschadetunnel. Sla na ongeveer 24km rechtsaf naar de Nijverdalseweg, dan komt u op een kleine weg langs de N35.   Sla vervolgens rechtsaf om op de Nijverdalseweg te blijven. Vervolg dan de weg naar de Almeloseweg. Sla dan na ongeveer 1km rechtsaf de Raalterdijk op.

Vervolgens gaat u na ongeveer 1,5km weer rechtsaf de Veldkampsweide op, dan vervolgt u de weg naar de Bloeme-Weide. Dan vindt u de locatie Winterbanden.nl Raalte aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Raalte vanuit Almelo

Als u vanaf Almelo komt vertrekt u richting Nijverdal via de N35 via de Nijverdalsestraat, vervolg dan de weg totdat u voorbij de plaats Nijverdal bent. Vervolgens blijft u de weg nog steeds volgen, dan gaat u vervolgens links de stationsweg in op in Haarle.

Dan gaat u in het centrum van Haarle de 1e afslag rechts, dan vervolgt u de weg naar de Bloeme-Weide. Dan vindt u de locatie Winterbanden.nl Raalte aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.