WELKOM Gast

Winterbanden Oud-Beijerland

Winterbanden.nl Oud-Beijerland
Benedenoostdijk 18a
3261KX Oud-Beijerland
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Oud-Beijerland

De openingstijden van Winterbanden.nl Oud-Beijerland zijn:

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Oud-Beijerland eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Oud-Beijerland

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Oud-Beijerland. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Spijkenisse, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Westmaas en bijvoorbeeld Klaaswaal. Bij Winterbanden.nl Oud-Beijerland bent u op het juiste adres voor het monteren of balanceren van uw winterbanden. Naast winterbanden balanceren of monteren kunt u bij Winterbanden.nl Oud-Beijerland terecht voor verschillende  reparatie werkzaamheden. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren beschikt Winterbanden.nl Oud-Beijerland over een moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur. Terwijl uw banden worden gemonteerd kunt u uiteraard genieten van een kop koffie of thee. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl erg belangrijk, zo is er altijd een vestiging bij u in de regio. vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Oud-Beijerland zijn: ' Winterbanden.nl Schiedam, Winterbanden.nl Rotterdam, Winterbanden.nl Ridderkerk en Winterbanden.nl Dordrecht.

Oud-Beijerland is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Oud-Beijerland heeft zo'n 23.670 inwoners en is daarmee het grootste dorp in de Hoeksche Waard. Oud-Beijerland is vooral een agrarische gemeente, maar ook een forensendorp. Oud-Beijerland is een dorp gelegen aan de Oude Maas en het Spui, verder beschikt Oud-Beijerland over een jachthaven. Oud-Beijerland is goed bereikbaar via de provinciale weg (N17) die Oud-Beijerland verbindt met de A29 en de veerboot van Nieuwbeijerland naar Spijkenisse, hierdoor is Winterbanden.nl Oud-Beijerland goed bereikbaar. Een aantal bezienswaardigheden/attracties in Oud-Beijerland en omstreken zijn de Euromast, de Haven van Rotterdam en de Arcaplex Bioscoop.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Oud-Beijerland.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Westmaas, Spijkenisse of wellicht Klaaswaal? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.