WELKOM Gast

Winterbanden Oss

Winterbanden.nl Oss


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Oss

De openingstijden van Winterbanden.nl Oss zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Oss eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Oss

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Oss. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Uden, Oss, Veghel, Lith, Geffen, Heesch en bijvoorbeeld Schaijk. Winterbanden.nl Oss is een autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud, airco service, remservice, accucontrole, olie vervangen, uitlaat vervangen, en natuurlijk ook voor het monteren en balanceren van uw aangeschafte winterbanden. Bij Winterbanden.nl Oss is het niet nodig om een afspraak te maken, zelfs zonder afspraak is het mogelijk om uw banden te laten monteren en balanceren.

Oss is een gemeente en stad in de provincie Noord-Brabant. Oss is gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen. Oss heeft zo'n 57.391 inwoners. Een inwoner van Oss wordt Ossenaar genoemd. Bijnamen van de inwoners van Oss zijn "Osse messenstekers" of "Osse messentrekkers", deze bijnaam hebben ze te danken aan de "Bende van Oss". De Bende van Oss was een beruchte bende in Oss die tussen 1888 tot aan 1934 actief was, en voor veel zware misdaden zorgden. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Oss.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Oss

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Oss vanuit Veghel

Als u vanaf Veghel komt gaat u via de Rijksweg/N279 naar de A50 richting Uden/Nijmegen. Neem vervolgens op de A50 afslag 16-Oss richting Heesch/Schaijk/Grave/'s-Hertogenbosch/A59/N324/N329. Voeg dan in op de Graafsebaan, vervolg dan de Graafsebaan naar de Megensebaan/N329. Sla vervolgens linksaf naar de Singel 1940 1945.

Sla dan rechtsaf op de kruising naar de de Havenstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Oss aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Oss vanuit Nijmegen

Als u vanaf Nijmegen komt voeg dan in op de A73 richting Wijchen/Rotterdam/Arnhem. Neem vervolgens op de A73 afslag 1a-Wijchen naar de N326 richting 's-Hertogenbosch. Sla daarna linksaf naar de Wijchenseweg/N326. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de A326 richting Wijchen/Grave/'s-Hertogenbosch. Houd vervolgens links aan bij het Knooppunt Bankhoef en volg de borden A50 richting 's-Hertogenbosch/Eindhoven. Houd daarna rechts aan bij het Knooppunt Paalgraven en volg de borden A59/N329 richting 's-Hertogenbosch/Oss/Heesch. Neem dan afslag 53 en voeg in op de Graafsebaan/N329. Sla vervolgens linksaf naar de Singel 1940 1945.

Sla dan rechtsaf op de kruising naar de de Havenstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Oss aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.