WELKOM Gast

Winterbanden.nl Oosterhout

Winterbanden.nl Oosterhout

 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Oosterhout

De openingstijden van Winterbanden.nl Oosterhout zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Oosterhout eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Oosterhout

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Oosterhout. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Breda, Dongen, Made, Teteringen, Rijen, Dorst, Raamsdonkveer en uiteraard Oosterhout. Winterbanden.nl Oosterhout is al jaren een begrip in de regio Oosterhout. U kunt bij Winterbanden.nl Oosterhout terecht voor het balanceren en monteren van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft landelijk meer dan 70 vestigingen. Zodoende is er altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de buurt waar u de banden en/of velgen kan laten monteren. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Oosterhout zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Etten-Leur, Winterbanden.nl Tilburg en Winterbanden.nl Waalwijk.

Oosterhout is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Oosterhout telt 54.000 inwoners op een oppervlakte van 73 km². Oosterhout ligt tussen de grote steden Tilburg en Breda. Oosterhout heeft naast Winterbanden.nl Oosterhout een aantal mooie bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan één van de slotjes van Oosterhout. In totaal heeft Oosterhout 7 slotjes, één daarvan is bijvoorbeeld Slotje Limburg. Daarnaast is winkelen in Oosterhout ook geen probleem. Er is een groot overdekt winkelcentrum, genaamd Arendshof, met vele winkel in het centrum van Oosterhout. Daarnaast heeft Oosterhout ook nog 3 musea. Winterbanden.nl Oosterhout is goed bereikbaar via de A59 en de A27.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Oosterhout. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.