WELKOM Gast

Winterbanden.nl Ommen

Winterbanden.nl Ommen
Nieuwelandstraat 1
7731TH Ommen 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Ommen

De openingstijden van Winterbanden.nl Ommen zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 08-00 - 12-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Ommen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Ommen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Ommen. Deze locatie is onder andere bedoel voor Hardenberg, Dedemsvaart, Dalfsen, Slagharen, Zuidwolde, Hoogeveen, Varsen, Den Ham en uiteraard Ommen. Bij Winterbanden.nl Ommen kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl heeft met meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en België een landelijke dekking aan vestigingen. Zodoende is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Ommen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Zwolle, Winterbanden.nl Epe en Winterbanden.nl Hengelo.

Ommen is een stad en gemeente in Overijssel. De gemeente Ommen telt 17.333 inwoners op een oppervlakte van 182,01 km². Ommen staat vooral bekend als vakantieoord. Dit komt door Ommen haar ligging in een prachtig, groen gebied. Het landschap is voor veel vakantiegangers een rustplek. Een mooie bezienswaardigheid is de Brigitta kerk in Ommen. Winterbanden.nl Ommen is goed bereikbaar via de A28, de N340 en de N48. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Ommen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.