WELKOM Gast

Winterbanden Nootdorp

Winterbanden.nl Nootdorp
Laan van Ambacht 1
2631RJ Nootdorp
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Nootdorp

De openingstijden van Winterbanden.nl Nootdorp zijn:

Maandag
07-00 - 18-00
Dinsdag
07-00 - 18-00
Woensdag
07-00 - 18-00
Donderdag
07-00 - 18-00
Vrijdag
07-00 - 18-00
Zaterdag
08-00 - 12-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Nootdorp eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Nootdorp

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Nootdorp. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Pijnacker, Nootdorp, Delft, Zoetermeer en bijvoorbeeld Leidschendam. Winterbanden.nl Nootdorp beschikt over goed opgeleid en personeel, zodat uw auto altijd in de juiste handen is voor perfecte reparatie en onderhoud. Service is voor Winterbanden.nl Nootdorp erg belangrijk. Terwijl de banden en/of velgen worden gemonteerd kunt u genieten van een kop koffie of thee. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Nootdorp zijn Winterbanden.nl Den Haag en Winterbanden.nl Zoetermeer.

Nootdorp is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Nootdorp ligt in de gemeente Pijnacker, voor heen was Nootdorp een zelfstandige gemeente. De gemeente Pijnacker-Nootdorp telt zo'n 50.931 inwoners waarvan er 15.379 in Nootdorp wonen. Naast Witerbanden.nl is het wellicht interessant om de volgende bezienswaardigheden te bezoeken in de Regio Nootdorp: Madurodam, Drievliet Family Park, Omniversum, Louwmen Automobielmuseum, Panorama Mesdag en Escher in het paleis.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Nootdorp.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:'Nootdorp,Delft, Zoetermeer, Leidschendam of wellicht Berkel en Rodenrijs'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.