WELKOM Gast

Winterbanden Nijmegen

Winterbanden.nl Nijmegen eo
Nieuweweg 250A
6603BV Wijchen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Nijmegen eo

Op de locatie Winterbanden.nl Nijmegen eo kunt u winterbanden 5 dagen per week laten monteren. Uiteraard kun je ook stalen velgen of lichtmetalen velgen laten monteren bij onze locatie in Nijmegen.

Maandag
08-30 - 18-00
Dinsdag
08-30 - 18-00
Woensdag
08-30 - 18-00
Donderdag
08-30 - 18-00
Vrijdag
08-30 - 18-00
Zaterdag
09-00 - 16-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Nijmegen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Winterbanden kopen en laten monteren in Nijmegen en omgeving

Je bent op zoek naar winterbanden en je komt uit Elst, Bemmel, Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Ewijk, Berg en Dal, Malden of bijvoorbeeld Groesbeek? Dan is de Winterbanden.nl locatie voor de regio Nijmegen de beste locatie voor de koop van winterbanden. Online kun je alle winterbanden vinden die te koop zijn. Alle winterbanden die je op de website ziet staan met een prijs zijn direct leverbaar vanuit een van onze twee magazijnen en binnen 1 werkdag beschikbaar op de gewenste Winterbanden.nl locatie. Naast winterbanden kun je ook combinatiesdeals bestellen met stalen velgen of lichtmetalen velgen.

Winterbanden.nl beschikt over het grootste assortiment winterbanden van Nederland. Alle winterbanden die je ziet op de website en een duidelijke verkoopprijs hebben zijn per direct leverbaar. Indien je winterbanden hebt gekocht via de webshop en gekozen hebt om de montage via de locatie Nijmegen te laten verlopen ontvang je de mogelijkheid om direct online een montageafspraak voor te stellen. Het is belangrijk te weten dat het hier een voorstel betreft.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Nijmegen eo.

Routebeschrijving Winterbanden.nl Nijmegen

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Nijmegen vanuit Oss

Als je vanaf Oss komt ga je via de N324 de A50 op richting Nijmegen/Arnhem. Houd daarna rechts aan bij het Knooppunt Bankhoef en volg dan de borden A326 richting Wijchen/Nijmegen. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar Bijsterhuizen.

Ga vervolgens rechtsaf naar de Einsteinstraat en vervolg de weg naar de Edisonstraat. Sla daarna linksaf naar de Buijs Ballotstraat. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Kamerlingh Onnesstraat. Ga vervolgens linksaf op de havenweg, vervolgens gaat u de eerste links naar de Jan van der Heydenstraat. Sla vervolgens linksaf naar de Nieuweweg, de locatie Winterbanden.nl Nijmegen vindt u aan uw linkerhand.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Nijmegen vanuit Arnhem

Als u vanaf Nijmegen komt gaat u via de Nelson Mandelabrug/N225 de A325 op (borden naar N325/Nijmegen). Vervolg dan de die weg naar de Prins Mauritssingel/N325, sla vervolgens linksaf om op de Prins Mauritssingel/N325 te blijven. Vervolg dan die weg naar de Sint Canisiussingel/N326. Ga vervolgens bij de rotonde schuin rechtdoor (4e afslag). Dan komt u bij nog een rotonde uit, ga bij de rotonde linksaf (3e afslag) naar de Van Schuylenburgweg/N324. Sla vervolgens rechtsaf naar de Van Rosenburgweg/N234. Daarna gaat u bij de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Nieuweweg, de locatie Winterbanden.nl Nijmegen vindt u aan uw rechterhand.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.