WELKOM Gast

Winterbanden.nl Nijkerk

Winterbanden.nl Nijkerk
Gezellenstraat 21a
3861RD Nijkerk
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Nijkerk

De openingstijden van Winterbanden.nl Nijkerk zijn:

Maandag 8.00 - 17.30
Dinsdag 8.00 - 17.30
Woensdag 8.00 - 17.30
Donderdag 8.00 - 17.30 
Vrijdag 8.00 - 17.30
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
 

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Nijkerk. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

Over Winterbanden.nl Nijkerk

Winterbanden.nl heeft ook een montagelocatie gevestigd in Nijkerk. Deze vestiging is vooral gunstig voor: Amersfoort, Barneveld, Harderwijk, Putten en natuurlijk Nijkerk. Wilt u uw banden en/of velgen gekocht bij Winterbanden.nl laten monteren en woont u in de buurt van Nijkerk, dan kan dit bij Winterbanden.nl Nijkerk. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 montagelocaties in Nederland en België. Dus er is altijd een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van Nijkerk: Winterbanden.nl Barneveld en Winterbanden.nl Soest

Nijkerk is een stad gelegen in de provincie Gelderland. Nijkerk telt 28.050 inwoners. Het is gelegen tussen de Veluwe en Eemland. In Nijkerk kunt u verschillende dingen bekijken waaronder vooral mooie oude gebouwen zoals oude woonhuizen en kerkjes. Niujkerk is goed te bereiken via de A28 en de N301.

Bestel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Nijkerk.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl 

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen. 

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.