WELKOM Gast

Winterbanden.nl Nieuwegein

Winterbanden.nl Nieuwegein
Parkerbaan 3
3439 MC Nieuwegein
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Nieuwegein

De openingstijden van Winterbanden.nl Nieuwegein zijn:

Maandag 08-30 - 17-00
Dinsdag 08-30 - 17-00
Woensdag 08-30 - 17-00
Donderdag 08-30 - 17-00
Vrijdag 08-30 - 17-00
Zaterdag 09-00 - 12-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Nieuwegein eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Nieuwegein

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Nieuwegein.

Deze locatie is bedoeld voor onder andere Houten, IJsselstein en natuurlijk Nieuwegein. ​ U kunt bij Winterbanden.nl Nieuwegein terecht voor: ' montage, APK-keuring, Airco Service,  en regulier onderhoud'. Winterbanden.nl Nieuwegein beschikt over de meest moderne apparatuur waarmee uw banden en/of velgen proffesioneel onder de auto worden gemonteerd. Uiteraard wordt u voorzien van een kop koffie of thee als u moet wachten op het monteren en balanceren. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Hilversum zijn.' Winterbanden.nl Vianen, Winterbanden.nl Utrecht en Winterbanden.nl Woerden'.

Nieuwegein is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente telt 61.011 inwoners op een oppervlakte van 25,65 km². Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen, de A2, de A12 en de A27. Nieuwegein staat zodoende ook bekend om zijn centrale ligging. Door zijn centrale ligging en de nabijgelegen autosnelwegen is Winterbanden.nl Nieuwegein makkelijk te bereiken. 

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Nieuwegein. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:'Nieuwegein, Vianen, Culemborg, Utrecht of wellicht Zeist'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.