WELKOM Gast

Winterbanden Naaldwijk

Winterbanden.nl Naaldwijk


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Naaldwijk eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Naaldwijk zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Naaldwijk eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Naaldwijk

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Naaldwijk. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Delft, Hoek van Holland, 's-Gravenzande, Monster, Maasland, Poeldijk en bijvoorbeeld Maassluis. Winterbanden.nl Naaldwijk is een autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche. Bij Winterbanden.nl Naaldwijk staan klantvriendelijkheid, flexibiliteit en optimale service op nr.1. Winterbanden.nl Naaldwijk beschikt over de volgende diensten; onderhoud en reparaties, APK-keuringen, (ruit)schade, banden, occasions en Airco service. Kom gerust een langs, neem een kijkje en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, ook staat de koffie altijd voor u klaar!

Winterbanden.nl Naaldwijk eo, gevestigd in Poeldijk is in regio Westland dé garage met totaalservice! Klantvriendelijkheid, optimale service en flexibiliteit staan bij Winterbanden.nl Naaldwijk op nummer 1! Je bent aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, APK, (ruit)schade, airco, winterbanden en occasions. In het Winterbanden.nl bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk ben je altijd welkom; de koffie staat voor je klaar!

Winterbanden.nl Naaldwijk is gevestigd in Poeldijk. Poeldijk is een dorp in de gemeente Westland.  Poeldijk heeft zo'n 5940 inwoners en is gelgen tussen Honselersdijk, Wateringen, Monster en Den haag. Een aantal bezienswaardigheden in Poeldijk en omgeving zijn het Westlands Museum, Escher in het Paleis, de Ridderzaal en de Sint-Bartholomeuskerk gebouwd in 1926.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Naaldwijk.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Naaldwijk

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Naaldwijk vanuit Hoek van Holland

Als u vanaf de hoek vanaf Hoek van Holland komt, vertrek op de Harwichweg naar de Dirk van den Burgweg/E30/N211. Neem vervolgens de flauwe bocht naar links naar de Dirk van den Burgweg/N211. Ga verder over de N211 en ga rechtdoor over 4 rotonde's. Ga vervolgens bij de 5e rotonde rechtdoor (1e afslag) naar de Poel.

Sla vervolgens linksaf naar de straat Jupiter. Neem dan de eerste afslag rechts de Jupiter op, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Naaldwijk aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Naaldwijk (Poeldijk) vanuit Naaldwijk

Als u vanaf Naaldwijk komt vertrek dan in oostelijke richting op de Koningstraat naar de Kerklaan. Vervolg dan de Kerklaan naar de Kruisweg. Sla vervolgens linksaf naar de Verdilaan. Sla daarna linksaf om op de Verdilaan te blijven. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Verspycklaan. Ga vervolgens bij de volgende rotonde linksaf (3e afslag). Ga daarna bij de volgende 2 rotondes rechtdoor. Vervolg dan de weg naar de Zwartendijk/N456 en sla rechtsaf naar de Dortlaan. Ga vervolgens rechtdoor op de Bospolder en vervolg die weg naar de Pouwelslaan. Vervolg dan de weg naar de Jupiter, dan vindt u Winterbanden.nl aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.