WELKOM Gast

Winterbanden Meppel

Winterbanden.nl Meppel eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Meppel eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Meppel zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Meppel eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Meppel

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Meppel. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Ruinerwold, Meppel, Rogat, De Wijk, IJhorst en bijvoorbeeld Staphorst. Winterbanden.nl Meppel is een universeel garagebedrijf, dit houdt in dat ze alle automerken kennen en kunnen repareren. Winterbanden.nl Meppel beschikt over veel flexibiliteit in hun werkwijze en een hoog kennisniveau van autotechniek. Hierdoor kan Winterbanden.nl Meppel werken met korte reparatietijden en hebben ze uiterst scherpe tarieven. De monteurs van Winterbanden.nl hebben een up to date kennis van alle soorten en merken auto's. De monteurs worden continu bijgeschoold door middel van verschillende cursussen en trainingen. U bent dus aan het juiste adres voor verschillende reparaties en onderhoud. Bij Winterbanden.nl Meppel beschikken ze over de meest geavanceerde computertechnologie voor de diagnosestelling voor elke reparatie, hierdoor kan de plaats en oorzaak van de storing snel gevonden worden.

Winterbanden.nl Meppel is gevestigd in Rogat. Rogat ligt aan afrit 45-de Wijk op de A28, hierdoor is Winterbanden.nl Meppel eenvoudig bereikbaar voor automobilisten.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Meppel.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Meppel

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Meppel (Rogat) vanuit Meppel

Als u vanaf Meppel komt voeg dan in op de A32 richting Staphorst/Zwolle. Houd vervolgens links aan bij het Knooppunt Lankhorst en volg de borden A28/E232 richting Groningen/Assen/Hoogeveen. Neem daarna afslag 24-de Wijk richting U25/Ruinerwold.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtsaf (1ste afslag) op Hessenweg/N851 richting Meppel/U28/Ruinerwol/Rogat/U25/A32. Ga verder op de Hessenweg en ga over de volgende rotonde rechtdoor. Sla daarna rechtsaf naar de Industrieweg, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Meppel na ongeveer 450m aan de rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Meppel (Rogat) vanuit Hoogeveen

Als u vanaf Hoogeveen komt voeg dan in op de A28 via de oprit Meppel/Zwolle/Emmen/Ommen. Houd vervolgens rechts aan bij het Knooppunt Hoogeveen en volg de borden A28/E232 richting Meppel/Zwolle/Utrecht. Neem dan afslag 24-de Wijk richting Meppel/Leeuwarden/A32.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Hessenweg. Sla dan rechtsaf naar de Industrieweg, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Meppel na ongeveer 450m aan de rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.