WELKOM Gast

Winterbanden Maastricht

Momenteel heeft Winterbanden.nl nog geen locatie direct in Maastricht. Geen nood, er zijn meer dan 70 Winterbanden.nl locaties in Nederland. Hieronder een overzicht van Winterbanden.nl locaties in een straal van 50 km rondom Maastricht

-   Winterbanden.nl Roermond (47 km)

Zoekt u winterbanden in de regio Maastricht?

Maastricht is een stad en heeft 121.317 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Limburg. Dan naam Maastricht is afgeleid van de Latijnse naam Mosae Trajectum, dat betekend "doorwaadbare plaats in de Maas". In 1051 werd voor het eerst de naam Masetrieth genoteerd, wat later uiteindelijk gewijzigd werd naar Maastricht. Een aantal bezienswaardigheden in Maastricht zijn de Sint-Servaasbasiliek, het Stadhuis, het Vrijthof, het Fort Sint Pieter en Sint Pietersberg, de Bisschopsmolen, Kasteelruïne Lichtenberg etc.

Dealer worden voor Winterbanden.nl in Maastricht?

Helaas beschikt Winterbanden.nl nog niet over een locatie in Maastricht.

Wel zijn wij nog op zoek naar een vestiging voor de regio Maastricht, bent u geïnteresseerd als vestiging vul dan ons registratieformulier in. Klik onderaan de pagina op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.