WELKOM Gast

Winterbanden.nl Maasland

Winterbanden.nl Maasland
Het Ambacht 5
3155 AK Maasland 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Maasland

De openingstijden van Winterbanden Maasland zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 09-00 - 16-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Maasland. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden.nl Maasland

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Maasland. Winterbanden.nl Maasland is onder andere bedoeld voor Maassluis, Vlaardingen, Rozenburg, Brielle, Maasdijk, De Lier, Naaldwijk, Hoek van Holland en uiteraard Maasland. Bij Winterbanden.nl Maasland kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl Maasland heeft professioneel, ervaren personeel dat voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen zorgt. Winterbanden.nl garandeerd een landelijke dekking aan vestigingen. Zodoende bent u er van verzekert dat er altijd een Winterbanden.nl vestigingen dichtbij u in de buurt zit. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Maasland zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Delft, Winterbanden.nl Schiedam en Winterbanden.nl Rotterdam.

Maasland is een plaats in de gemeente Midden-Delfland in de provincie Zuid-Holland. De plaats Maasland telt 6.535 inwoners op een oppervlakte van 19,98 km². Maasland is voorheen altijd een zelfstandige gemeente geweest, maar is op 1 januari 2004 met de gemeente Schipluiden gefuseerd tot de gemeente Midden-Delfland. De inwoners van Maasland worden ook wel Spreeuwen genoemd. Een aantal mooie bezienswaardigheden van Maasland, naast Winterbanden.nl Maasland, zijn de Oude Kerk, Korelmolen De Drie Lelies, Poldermolen Dijkmolen en de ophaalbrug in het centrum van Maasland. Winterbanden.nl Maasland is goed bereikbaar via de A20/E25.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Maasland.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht ook zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Ook vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.