WELKOM Gast

Winterbanden Leiden

Winterbanden.nl Leiden
Rooseveltstraat 18c
2321BM Leiden
T: 0900 - 44 555 44 
E: Klik hier
 

Openingstijden Winterbanden.nl Leiden

De openingstijden van Winterbanden.nl Leiden zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Leiden. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak. 

 

Over Winterbanden.nl Leiden

Winterbanden.nl heeft natuurlijk ook in Leiden een montagelocatie. Deze locatie is gunstig voor Wassenaar, Katwijk, Valkenburg en Leiden natuurlijk. Woont u in de buurt van Leiden en wilt u uw winterbanden laten monteren dan kan dat hier bij Winterbanden.nl Leiden. Winterbanden.nl heeft door heel Nederland en België meer dan 80 montagelocaties. Dus er is altijd wel een montagelocatie bij u in de buurt. Montagelocaties in de buurt van winterbanden.nl Leiden: Winterbanden.nl Alphen aan de Rijn, Winterbanden.nl Noordwijk en Winterbanden.nl Den Haag.

Leiden is een mooie stad/gemeente in Zuid-Holland. Leiden telt 121.754 inwoners. De stad heeft de oudste universiteit van Nederland, de stad is ook bekend om zijn rijke geschiedenis en de mooie binnenstad met haar grachten. U kunt in Leiden veel bezichtigen, zoals de Pieterskerk, Rijksmuseum van oudheden, Naturalis en nog veel meer zoals kerken en musea. Leiden is een stad die goed te bereiken is. 

Bestel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Leiden. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganistatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer: 

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen. 

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie; 

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.