WELKOM Gast

Winterbanden Leeuwarden

Winterbanden.nl Leeuwarden


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Leeuwarden

De openingstijden van Winterbanden.nl Leeuwarden zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Leeuwarden eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Leeuwarden

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Leeuwarden. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Dronryp, Burgum, Stiens, Berltsum, Wergea en bijvoorbeeld Hallum. Winterbanden.nl Leeuwarden heeft regionaal een sterk karakter. Het maakt niet uit met welke auto u rijdt, bij Winterbanden.nl Leeuwarden bent u aan het juiste adres voor het monteren en balanceren van uw banden en/of velgen. Terwijl de banden worden gemonteerd kunt in de wachtruimte genieten van een kop koffie of thee. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en België. Hierdoor bent u verzekert van een Winterbanden.nl vestiging dichtbij u in de buurt. Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Leeuwarden zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Sneek, Winterbanden.nl Drachten en Winterbanden.nl Leek.

Winterbanden.nl Leeuwarden is gevestigd in Gytsjerk. Gytsjerk is een plaats dichtbij Leeuwarden. Leeuwarden is een plaats en gemeente in de provincie Friesland. De gemeente telt 108.085 inwoners. Van de Friese elf steden is Leeuwarden de grootste. Leeuwarden heeft een historische binnenstad. Dit is aan allerlei gebouwen nog goed te zien. Denk hierbij aan de prachtige Centraal Apotheek, de Sint-Bonifatiuskerk, de Oldehove en de Waag van Leeuwarden. Daarnaast kun je, naast Winterbanden.nl Leeuwarden, ook één van de 8 musea of één van de 6 parken in Leeuwarden bezoeken. Winterbanden.nl Leeuwarden is goed bereikbaar via de N355 en de N361.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Leeuwarden.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Leeuwarden, Dronryp, Burgum, Stiens, Beritsum, Stiens, Weverga of wellicht Hallum? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.