WELKOM Gast

Winterbanden Hoorn

Winterbanden.nl Hoorn eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hoorn

De openingstijden van Winterbanden.nl Hoorn zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Hoorn eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Winterbanden Hoorn

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Hoorn. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Zwaag, Hoorn, Wognum, De Goorn Hoogkarspel, Abbekerk en Benningbroek. Winterbanden.nl Hoorn is de perfecte locatie voor de montage van uw winterbanden. U wordt onmiddelijk geholpen of het nou om bijvoorbeeld een, kinderstoeltje, winterbanden of een skibox gaat. Winterbanden.nl Hoorn is al vele jaren gespecialiseerd in Car audio, multimedia, navigatie, velgen, banden en accessoires. Om onze werkzaamheden keurig en snel uit te voeren beschikken ze bij Winterbanden.nl Hoorn over een goed uitgeruste werkplaats, met moderne apparatuur. Bij Winterbanden.nl Hoorn kunt u terecht voor velgen, banden kleine en grote beurt, schadeherstel, auto elektronica, winterbanden en autoaccessoires.

Winterbanden.nl Hoorn zit gevestigd in Zwaag, dit is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Zwaag ligt in de gemeente Hoorn, de gemeente Hoorn telt zo'n 71.567 inwoners waarvan er 3.214 in Zwaag wonen. Zwaag heeft enige tijd zelfs stadsrechten gehad. Door steeds onenigheid met Hoorn heeft Zwaag zijn stadsrechten moeten opgeven, sindsdien is Zwaag altijd een dorp gebleven

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hoorn.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoorn

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoorn (Zwaag) vanuit Wognum

Als u vanaf Wognum komt vertrek dan in noordelijke richting naar de Boogerd. Sla vervolgens rechtsaf naar de Boogerd, sla daarna nogmaals rechtsaf naar de Kerkstraat. Neem vervolgens de 3e afslag links, de Raadhuisstraat op. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Oosteinderweg. Sla daarna rechtsaf naar de Hoornseweg, houd vervolgens links aan om door te rijden in de richting van Westfrisiaweg/N302. Sla vervolgens rechtsaf naar de Oostergouw. Dan komt u nogmaals bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) en ga rechtdoor op de Oostergouw. Sla dan rechtsaf naar de Oude Veiling en neem de 1e afslag links om op de Oude Veiling te blijven, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Hoorn aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoorn (Zwaag) vanuit Hoogkarspel

Als u vanaf Hoogkarspel komt voeg dan in op de Westfrisiaweg/N302 via de Markerwaardweg/N240. Sla daarna linksaf naar de Oostergouw. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag). Ga daarna rechtdoor op de Oostergouw en sla rechtsaf naar de Oude Veiling. Neem daarna de 1e afslag links om op de Oude Veiling te blijven, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Hoorn aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.