WELKOM Gast

Winterbanden Hoogstraten

Winterbanden.nl Hoogstraten
Veilingstraat 13
2320 Hoogstraten
T: 090 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hoogstraten

De openingstijden van Winterbanden.nl Hoogstraten zijn:

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag 8.30 - 12.30 
Zondag gesloten
 

Over Winterbanden.nl Hoogstraten

Winterbanden.nl heeft ook montagelocaties in België, zo ook in Hoogstraten. Deze locatie is vooral gunstig voor: Baarle-Nassau, Antwerpen, Turnhout en natuurlijk Hoogstraten. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 montagelocaties door Nederland en België, dus er zit altijd een montagelocatie bij  u in de buurt. Een montagelocatie bij Winterbanden.nl Hoogstraten in de buurt is bijvoorbeeld: Winterbanden.nl Bergen op Zoom.

Hoogstraten is een stad en gemeente in de provincie Antwerpen in België. De stad ligt tegen de Nederlandse grens in de Kempen. De Stad telt 20.000 inwoners waarvan meer dan 15% Nederlands is, dat zijn 3.446 mensen. De stad is gesticht in het jaar 1210 door de Hertog van Brabant. In Hoogstraten kunt u verschillende dingen bezichtigen, zoals het Stedelijk museum en de Sint-Catharinakerk, die kerk heeft een van de hoogste kerktorens van België (104,7 meter).

Bestel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hoogstraten. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl met het unieke Selected Dealer Newerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:

U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen. 

U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;

U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4. 

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.