WELKOM Gast

Winterbanden Hoogeveen

Winterbanden.nl Hoogeveen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hoogeveen

De openingstijden van Winterbanden.nl Hoogeveen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Hoogeveen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Hoogeveen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Hoogeveen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Hollandscheveld, Hoogeveen, Zuidwolde, Ruinen, Kerkenveld en bijvoorbeeld Elim. Winterbanden.nl Hoogeveen is de perfecte locatie voor het monteren en balanceren van uw winterbanden, voor de regio Hoogeveen. Bij Winterbanden.nl Hoogeveen verlenen ze goede service met scherpe tarieven. Winterbanden.nl Hoogeveen beschikt over de volgende diensten: onderhoud & reparatie, APK-keuringen, storingsdiagnose, occasions, inbouw audio/telefoon/alarm, Airco-Service, Ruitereparatie, schadeherstel en vervangend vervoer. Ook beschikt Winterbanden.nl Hoogeveen over personeel met veel ervaring en kennis op verschillende gebieden van autotechniek.

Winterbanden.nl Hoogeveen zit gevestigd in Hollandschveld, dit is een klein dorp in de Nederlandse provincie Drenthe. Hollandscheveld is een van de buitendorpen in de gemeente Hoogeveen. De gemeente Hoogeveen heeft ongeveer 54.695 inwoners waarvan er 4428 in Hollandscheveld wonen.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hoogeveen.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoogeveen

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoogeveen (Hollandscheveld) vanuit Hoogeveen

Als u midden in Hoogeveen staat vertrek dan in zuidelijke richting op de Kanaalweg van de Vos van Steenwijklaan. Sla verolgens linksaf naar de Vos van Steenwijklaan. Dan komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Melkweg. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtsaf (3e afslag). Sla linksaf naar de Weg om de Oost, sla daarna rechtsaf naar de Krakeel. Sla vervolgens nogmaals rechtsaf naar de Riegshoogtendijk. Sla daarna opnieuw rechtsaf naar de Jan Bruins Slotstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Hoogeveen aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Hoogeveen (Hollandscheveld) vanuit Coevorden

Als u vanaf Coevorden komt voeg dan in op de Krimweg/N377. Vervolg daarna de Krimweg/N377 naar de Hoofdweg/N377. Sla daarna rechtsaf naar de Nieuwlandseweg, vervolg dan de Nieuwlandseweg naar de Brugstraat.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag). Vervolg daarna de  Brugstraat naar de Akkerweg. Vervolg dan de Akkerweg naar de Rechtuit. En vervolg daarna de Rechtuit naar het Hoekje. Sla vervolgens rechtsaf naar de Riegshoogtendijk, neem vervolgens de 1e afslag links, de Jan Bruins Slotstraat op. U vindt dan Winterbanden.nl Hoogeveen aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.