WELKOM Gast

Winterbanden Hengelo

Winterbanden.nl Hengelo eo

(OV)
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden Hengelo

De openingstijden van Winterbanden.nl Hengelo zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Hengelo eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden Hengelo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Hengelo. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Hengelo of bijvoorbeeld Losser. Betrokken zijn en meedenken met de klant is voor Winterbanden.nl Hengelo erg belangrijk. Winterbanden.nl Hengelo beschik over de meest moderne apparatuur waarmee uw banden en/of velgen proffesioneel onder auto kunnen worden gemonteerd.
Tijdens het wachten op bijvoorbeeld een reparatie of montage kunt u plaatsnemen in onze gezellige wachtruimte, hier wordt u voorzien van heerlijk vers gezette koffie of thee. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Hengelo zijn.' Winterbanden.nl Epe, Winterbanden.nl Apeldoorn en Winterbanden.nl Zutphen'.

Hengelo is een gemeente en plaats in de provincie Overijssel. De gemeente Hengelo telt 81.070 Inwoners. In de binnenstad van Hengelo zijn veel winkels en horecagelegenheden te vinden. Bezienswaardigheden in Hengelo zijn: 'de Sint Lambertuskerk, het Dr Poolhuis en de Waterstaatskerk.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hengelo.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:'Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen of wellicht Losser'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.