WELKOM Gast

Winterbanden Helmond

Winterbanden.nl Helmond eo
Duizeldonksestraat 11b
5705CA Helmond
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Helmond

De openingstijden van Winterbanden.nl Helmond zijn:

Maandag
09-00 - 21-00
Dinsdag
09-00 - 21-00
Woensdag
09-00 - 21-00
Donderdag
09-00 - 21-00
Vrijdag
09-00 - 21-00
Zaterdag
09-00 - 21-00
Zondag
11-00 - 17-00

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Helmond eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Helmond

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Helmond. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Aarle-Rixtel, Helmond, Stiphout, Donk, Lieshout, Bakel en bijvoorbeeld Beek en Donk. Natuurlijk is Winterbanden.nl Helmond een goede locatie voor het monteren en balanceren van uw banden. Niet alleen service is een specialiteit van Winterbanden.nl Helmond, maar ook de efficiënte manier van werken. Winterbanden.nl Helmond beschikt over goed opgeleid personeel in combinatie met moderne, geavanceerde apparatuur. Hierdoor werken ze zo efficiënt mogelijk, dit scheelt u in de kosten en hun in de werktijden.
Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Helmond zijn:' Winterbandenl.nl Uden, Winterbanden.nl Eindhoven en Winterbanden.nl Valkenswaard.

Helmond is een stad en gemeente. De gemeente Helmond telt 89.742 inwoners. Helmond was vroeger belangrijk voor de metaal en textielindustrie. Een aantal bezienswaardigheden in de regio van Helmond zijn Dierenrijk Europa, het Boerenbondmuseum Gemert, Kasteel Helmond, de Opwettense Watermolen, de Bierbrouwerij Bavaria en de Kasteel Tuin van Gemert.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Helmond.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van:'Helmond, Aarle-Rixtel, Stiphout, Donk, Lieshout, Bakel of wellicht Beek en Donk'? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.