WELKOM Gast

Winterbanden Hasselt

Winterbanden.nl Hasselt

(Belgie)
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Hasselt eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Hasselt zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Hasselt eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Hasselt

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de montage van winterbanden in de regio Hasselt. Ook de Belgische klant die Winterbanden.nl heeft gevonden kan dus gerust winterbanden op Winterbanden.nl bestellen. Winterbanden.nl Hasselt is onder andere bedoeld voor Niewerkerken, Alken, Stevoort, Geetbets, Zoutleeuw en uiteraard Hasselt. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen. Zo is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Winterbanden.nl Beringen is een Winterbanden.nl vestiging in de buurt van Winterbanden.nl Hasselt.

Hasselt is een plaats in de Belgische provincie Limburg, Hasselt is ook de hoofdstad van deze provincie. Hasselt heeft ongeveer 75.500 inwoners, die Hasselaars genoemd worden. Een aantal bezienswaardigheden / attracies in Hasselt zijn de Sint-Quintinuskathedraal, het Nationaal Jenever Museum, de Japanse Tuin, het Mode Museum en natuurdomein Kiewit. Winterbanden.nl Hasselt is goed bereikbaar via de E313/A13.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Hasselt eo.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Brussel, Antwerpen of wellicht ergens anders? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u alle informatie over het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.