WELKOM Gast

Winterbanden Haarlem

Winterbanden.nl Haarlem


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Haarlem

De openingstijden van Winterbanden.nl Haarlem zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Haarlem eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Haarlem

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Haarlem. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Zandvoort, Haarlem, Hoofddorp, Lisse, Nieuw-Vennep en bijvoorbeeld IJmuiden. Winterbanden.nl Haarlem is de perfecte locatie voor het monteren en balanceren van uw winterbanden, in de regio Haarlem. Winterbanden.nl Haarlem is vooral gespecialiseerd in Subaru auto's, uiteraard kunt u met elk automerk bij Winterbanden.nl Haarlem terecht.  Winterbanden.nl Haarlem is de nieuwe exclusieve Subaru dealer in Haarlem voor de regio Kennemerland. De Winterbanden.nl locatie zit gevestigd op de bovenste verdieping van het mooie, stijlvolle pand aan de Autoboulevard Pijlslaan. Winterbanden.nl Haarlem richt zich op gastvrijheid en persoonlijke aandacht en beschikt over een enthousiast team dat altijd voor u klaar staat. Verder heeft Winterbanden.nl Haarlem goed geschoold personeel, zo heeft u de zekerheid dat uw auto in goed handen is.

Haarlem is een plaats en gemeente en is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente Haarlem telt zo'n 154.352 inwoners. Een aantal bezienswaardigheden in Haarlem en omstreken zijn het Frans Hals Museum, de Grote Markt, het Teylers Museum, de Winkelstraten, de Amsterdamse Poort en de Koepelgevangenis.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Haarlem.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Haarlem

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Haarlem vanuit Zandvoort

Als u vanaf Zandvoort komt vertrek dan in zuidelijke richting op de Brederostraat naar de Doctor C.A. Gerkestraat/Hogeweg/N201. Neem vervolgens de flauwe bocht naar links naar de Doctor C.A. Gerkestraat/N201. Ga verder op de N201 en ga daarna rechtdoor over 2 rotondes. Sla vervolgens linksaf naar de Leidsevaartweg.

Ga daarna rechtdoor op de Leidsevaart. Sla vervolgens linksaf naar de Pijlslaan. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Eysinkweg. Vervolgens vindt u Winterbanden.nl Haarlem aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Haarlem vanuit Hoofddorp

Als u vanaf Hoofddorp komt vertrek in zuidelijke richting op de Raadhuislaan. Neem vervolgens de 1e afslag links om de Raadhuislaan te blijven. Sla daarna linksaf naar de Kruisweg, sla vervolgens rechtsaf naar de Van Heuven Goedhartlaan. Neem dan de flauwe bocht naar links om op de Van Heuven Goedhartlaan te blijven. Sla daarna linksaf naar de Kruisweg/N201 en ga verder op de N201. Sla vervolgens linksaf naar de Lanckhorstlaan/N201. Sla dan rechtsaf naar de Herenweg/N208 en ga verder op de N208. Sla vervolgens linksaf naar de Randwegbrug/Westelijke Randweg/N208 en ga verder op de N208. Sla dan rechtsaf naar de Pijlslaan.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde linksaf (3e afslag) naar de Eysinkweg. U vindt na 450m Winterbanden.nl Haarlem aan uw rechterkant

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.