WELKOM Gast

Winterbanden Groningen

Winterbanden.nl Groningen
Osloweg 141
9723 BK Groningen 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Groningen

De openingstijden van Winterbanden.nl Groningen zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Groningen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.


 

Over Winterbanden.nl Groningen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Groningen. Winterbanden.nl Groningen is onder andere bedoeld voor Leek, Zevenhuizen, Roden, Haren en Groningen. Bij Winterbanden.nl Groningen worden uw banden en/of velgen op een vakkundige manier onder uw auto geplaatst. Winterbanden.nl Groningen is een begrip in de Groningse banden en velgenwereld. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen in Nederland en België. Zo wordt er een landelijke dekking aan vestigingen gegarandeerd en zo is er dus altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de buurt. Winterbanden.nl vestigingen die dicht bij Winterbanden.nl Groningen zijn gevestigd, zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Drachten, Winterbanden.nl Stadskanaal of Winterbanden.nl Heerenveen.

Groningen is een gemeente in de provincie Groningen. Groningen heeft zo'n 195.839 inwoners en heeft nooit stadsrechten gekregen door zijn naar verhouding geïsoleerde ligging ten opzichte van bijvoorbeeld Utrecht, Brussel en Den Haag. Een aantal druk bezochte bezienswaardigheden in Groningen zijn de Martinitoren, het Groninger Museum, Nationaal Park Lauwersmeer en Openluchtmuseum het Hoogeland. Winterbanden.nl Groningen is goed bereikbaar via de A7/E22 en de N372.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Groningen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.