WELKOM Gast

Winterbanden.nl Gendt

Winterbanden.nl Gendt
Henri Dunantstraat 3
6691 EK Gendt
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Gendt

De openingstijden van Winterbanden.nl Gendt zijn:

Maandag 08-00 - 17-00
Dinsdag 08-00 - 17-00
Woensdag 08-00 - 17-00
Donderdag 08-00 - 17-00
Vrijdag 08-00 - 17-00
Zaterdag 08-00 - 16-00
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Gendt eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Gendt

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Almelo. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Gendt, Oosterhout, Elst, Huiseen, Nijmegen en bijvoorbeeld Duiven. Winterbanden.nl Gendt richt zich op APK onderhoud en alle overige reperaties. Alle bandenmerken zijn bij deze locatie welkom. Winterbanden.nl Gendt beschikt over de meest moderne apparatuur om de banden op de juiste manier te monteren en balanceren. Het personeel van Winterbanden.nl Gendt is goed opgeleid en behulpzaam, uiteraard kunt u genieten van een kop koffie of thee terwijl u wacht.
Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Gendt zijn:' Winterbanden.nl Doetinchem, Winterbanden.nl Nijmegen en Winterbanden.nl Arnhem.

Gendt is een stad in de provincie Gelderland,Gendt licht vlakbij de provincie hoofdstad van gelderland Nijmegen. De stad Gendt telt 7141 inwoners. Gendt staat bekend om het jaarlijkse kersen feest dat in juni plaatsvindt. Tijdens het kersenfeest is er kermis, een feesttent en een triathlon elk jaar organiseert een andrere vereniging het kersenfeest. Nijmegen de stad waar Gendt vlakblij ligt staat bekend om de jaarlijkse Nijmeegse vierdaagse dit evenement trekt jaarlijks honderduizenden bezoekers.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Almelo.
 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Gendt, Bemmel, Nijmegen, Doornenberg of wellicht oosterhout? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.