WELKOM Gast

Winterbanden Geleen

Momenteel heeft Winterbanden.nl nog geen locatie direct in Geleen. Geen nood, er zijn meer dan 70 Winterbanden.nl locaties in Nederland. Hieronder een overzicht van Winterbanden.nl locaties in een straal van 50 km rondom Geleen:

-   Winterbanden.nl Roermond (35 km)

Zoekt u winterbanden in de regio Geleen?

Geleen is een plaats in de Nederlandse provincie Limburg, Geleen was voormalig een zelfstandige gemeente maar is sinds 1 januari 2001 met Born en Sittard samengevoegd tot de nieuwe gemeente Sittard-Geleen. De gemeente Sittard-Geleen heeft zo'n 93.843 inwoners waarvan er 32.270 in de plaats Geleen wonen. Geleen is verdeeld in een aantal wijken, Geleen-Centrum, Geleen-Zuid, Dassenkuil, Haesselderveld, De Haese, Janskamperpark, Krawinkel, De Kluis, Landgraaf, Lutterade, Lindenheuvel en Oud-Geleen. Een aantal bezienswaardigheden in Geleen en de omliggende regio zijn Kasteel Hoensbroek, Kasteelpark Born, Kasteel Limbricht en de St.Martinuskerk.

Dealer worden voor Winterbanden.nl in Geleen?

Helaas beschikt Winterbanden.nl nog niet over een locatie in Geleen.

Wel zijn wij nog op zoek naar een vestiging voor de regio Geleen, bent u geïnteresseerd als vestiging vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.