WELKOM Gast

Winterbanden Geldermalsen

Winterbanden.nl Geldermalsen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Geldermalsen eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Geldermalsen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Geldermalsen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Geldermalsen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Geldermalsen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Tiel, Geldermalsen, Meteren, Tricht en alle kleine dorpen en steden hieromheen gelegen. Winterbanden.nl Geldermalsen is een autobedrijf met ervaren, professioneel en betrokken personeel waardoor vakkennis en kwaliteit op nummer 1 staan.  Winterbanden.nl Geldermalsen is vooral gespecialiseerd in Ford, natuurlijk bent u met andere automerken bij Winterbanden.nl Geldermalsen ook op het juiste adres. Winterbanden.nl Geldermalsen is aangesloten bij Bosch, hierdoor beschikken ze over de universeel Bosch automotive formule zodat onderhoud aan alle merken gegarandeerd de hoogste kwaliteit heeft. Winterbanden.nl Geldermalsen beschikt over de volgende diensten: reparatie & onderhoud, bandenopslag,  APK-keuringen, Airco-Service en winter- en zomerbanden. Verder heeft Winterbanden.nl Geldermalsen een gezellige koffie bar met gratis Wifi, hier kunt u plaatsnemen tijdens het wachten. Wilt u er even tussenuit dan kunt u gebruik maken van onze leenfiets.

Geldermalsen is een dorp en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente Geldermalsen telt zo'n 26.284 inwoners waarvan er ongeveer 10.551 in de plaats Geldermalsen wonen. In het centrum van Geldermalsen bevindt zich een gotische kerk die omstreeks het jaar 1450 gebouwd is. Verder is er in het dorp nog de korelmolen genaamd de Bouwing. Even buiten het dorp staat de poldermolen, de Watermolen. In het voorjaar zijn er bloeiende fruitboomgaarden die langs de kronkelende lingedijken vaak veel toeristen trekken, dit omdat je daarlangs mooie fietsroutes kunt rijden. Ook in de omliggende dorpen en steden kun je je prima vermaken door veel verschillende bezienswaardigheden.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Geldermalsen eo.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Geldermalsen

Winterbanden.nl Geldermalsen is een mooie locatie gelegen in de driehoek tussen de A2 en de A15, door deze snelwegen is deze Winterbanden locatie in Geldermalsen eenvoudig bereikbaar.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Geldermalsen (Meteren) vanuit Tiel

Als u vanaf Tiel komt voeg dan in op de A15 richting Gorinchem/Rotterdam via de Provincialeweg/N834. Neem vervolgens op de A15 afslag 30 Geldermalsen naar de N327 richting Est/Opijen. Sla daarna rechtsaf naar de Randweg/N327.

Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag). Daarna komt u nogmaals bij een rotonde, ga bij die rotonde linksaf (3e afslag) naar de Provincialeweg Oost/N327. Ga vervolgens bij de volgende rotonde opnieuw linksaf (3e afslag) naar de Rijksstraatweg, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Geldermalsen aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Geldermalsen (Meteren) vanuit Culemborg

Als u vanaf Culemborg komt vertrek dan in zuidwestelijke richting op de Weidsteeg naar Julianalaan. Sla vervolgens linksaf om op de Weidsteeg te blijven. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde linksaf (3e afslag). Ga vervolgens rechtdoor over 4 rotondes. Sla daarna rechtsaf naar de Rijksstraatweg/N833 en rijd verder op de Rijksstraatweg. Ga vervolgens rechtdoor over 2 rotondes, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Geldermalsen aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.