WELKOM Gast

Winterbanden Enkhuizen

Winterbanden.nl Enkhuizen
Kruitmolen 11
1601 MC Enkhuizen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Enkhuizen

De openingstijden van Winterbanden.nl Enkhuizen zijn:

Maandag
08-00 - 17-00
Dinsdag
08-00 - 17-00
Woensdag
08-00 - 17-00
Donderdag
08-00 - 17-00
Vrijdag
08-00 - 17-00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Enkhuizen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Enkhuizen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Enkhuizen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Andijk, Venhuizen, Hoorn, Enkhuizen en bijvoorbeeld Hoogkarspel. Winterbanden.nl Enkhuizen heeft genoeg ervaring om alle merken te onderhouden. Verder beschikt Winterbanden.nl Enkhuizen over de meest moderne en geavanceerde apparatuur om elk probleem op te sporen in uw auto.  Tijdens het wachten op bijvoorbeeld een reparatie of montage kunt u plaatsnemen in onze gezellige wachtruimte, hier wordt u voorzien van heerlijk vers gezette koffie of thee. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Enkhuizen zijn.' Winterbanden.nl Alkmaar en Winterbanden.nl Purmerend'.

Enkhuizen is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente Enkhuizen telt zo'n 18.355 inwoners op een opperlakte van 116,04 km². Enkhuizen was in haar verleden het centrum voor de haringvisserij, daarom staat Enkhuizen ook wel bekend als de 'Haringstad'. Naast Winterbanden.nl Enkhuizen kunt u misschien ook een bezoekje brengen aan de jachthavens, het Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Recreatiebad Enkhuizerzand en het strand aan het IJsselmeer.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Enkhuizen.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Enkhuizen, Andijk, Venhuizen, Hoorn of wellicht Hoogkarpsel? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en hier vindt u meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.