WELKOM Gast

Winterbanden.nl Emmen

Winterbanden.nl Emmen
Kapitein Nemostraat 46
7821 AC Emmen
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Emmen

De openingstijden van Winterbanden.nl Emmen zijn:

Maandag 08-00 - 17-30
Dinsdag 08-00 - 17-30
Woensdag 08-00 - 17-30
Donderdag 08-00 - 17-30
Vrijdag 08-00 - 17-30
Zaterdag 09-00 - 16-30
Zondag Gesloten


Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Emmen. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Emmen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Emmen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere 'Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen, Coevorden, Assen, Borger of wellicht Beilen. Winterbanden.nl Emmen heeft een zeer trouwe klantenkring. Service is erg belangrijk bij Winterbanden.nl Emmen. De medewerkers van winterbanden.nl Emmen zijn uiteraard vakbekwaam en goed opgeleid. In de werkplaats is de meest geavanceerde apparatuur aanwezig waarmee de banden en/of velgen goed kunnen worden gemonteerd en gebalanceerd. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Dordrecht zijn:' Winterbanden.nl Stadskanaal, Winterbanden.nl Zwolle en Winterbanden.nl Heerenveen.

Emmen is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. De gemeente Emmen heeft zo'n 108.132 inwoners waarvan er 57.362 in de plaats Emmen wonen. Qua inwonertal is Emmen de op één na grootste gemeente van Noord-Nederland en de op drie na grootste plaats. Een andere naam voor Emmen is 'Vlinderstad'. Een aantal druk bezochte attracties in Emmen en omgeving zijn Dierenpark Emmen, de Hunebedden, De Molen "Zeldenrust" en "Hondsrug" en het Van Gogh Huis.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Zaandam.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl maakt gebruik van het Unieke Selected Dealer Netwerk, hiermee verenigt Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een uitbreiding van het klantenbestand van uw garage. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd als vestiging voor de regio: 'Emmen, Klazienaveen, Hoogeveen, Coevorden, Assen,Borger of wellicht Beilen ' vul dan ons registratieformulier in. Klik op de banner en u wordt doorgelinkt naar ons registratieformulier en andere informatie betreft het "Selected Dealer Programma".

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.