WELKOM Gast

Winterbanden Eindhoven

Winterbanden.nl Eindhoven
Het Schakelplein 5
5651 GR Eindhoven
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Eindhoven eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Eindhoven zijn:

Maandag
08-00 - 17-00
Dinsdag
08-00 - 17-00
Woensdag
08-00 - 17-00
Donderdag
08-00 - 17-00
Vrijdag
08-00 - 17-00
Zaterdag
08-30 - 12-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Eindhoven eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Eindhoven

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Eindhoven. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Valkenswaard, Helmond, Sint-Oedenrode, Best, Eindhoven, Nuenen en bijvoorbeeld Veghel. Bij Winterbanden.nl Eindhoven bent u op het juiste adres voor het balanceren en monteren van uw winterbanden. Winterbanden.nl beschikt over meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en België. Zo bent u altijd gegarandeerd van een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dicht bij Winterbanden.nl Eindhoven zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Bladel, Winterbanden.nl Helmond en Winterbanden.nl Valkenswaard.

Eindhoven is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland qua inwoneraantal. De gemeente telt 221.402 inwoners op een oppervlakte van 88,84 km². Eindhoven is de stad van Philips. Veel bezienswaardigheden die in Eindhoven te zien zijn hebben een verband met Philips. Een aantal bezienswaardigheden in Eindhoven zijn het Eindhoven's museum, het Philips museum, het Philips stadion, het Parktheater en bijvoorbeeld de Catharinakerk. Winterbanden.nl Eindhoven is uitermate goed bereikbaar via veel verschillende autosnelwegen. U kunt Winterbanden.nl Eindhoven goed bereiken via de A2/E25, de A50, de A67 en de A270/N270.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Eindhoven.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Wintebanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en tevens vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.