WELKOM Gast

Winterbanden.nl Ede

Winterbanden.nl Ede


T: 0900 - 44 555 44 
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Ede

De openingstijden van Winterbanden Ede zijn:

Maandag    
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag    
Vrijdag    
Zaterdag    
Zondag    

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Drachten eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden.nl Ede

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Ede. Deze locatie is bedoeld voor ondere andere Ede, Lunteren, Bennekom, Veenendaal en bijvoorbeeld Ederveen. Bij Winterbanden.nl Ede kunt u terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl zorgt voor een landelijke dekking aan vestigingen. Hierdoor heeft u altijd een vestiging van Winterbanden.nl bij u in de regio. Vestigingen die dichtbij Winterbanden.nl Ede liggen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Barneveld, Winterbanden.nl Arnhem, Winterbanden.nl Doetinchem, Winterbanden.nl Gendt en Winterbanden.nl Nijmegen. Winterbanden.nl Barneveld ligt op 17 kilometer van Ede.

Ede is een plaats en gemeente in de provincie Gelderland, de gemeente Ede heeft zo'n 110.253 inwoners waarvan er 68.756 in de plaats Ede wonen. Ede is gelegen op de westflank van de Veluwe en Ede ligt in de zuidelijke Gelderse Vallei. Ede is dus een stad in een natuurrijke omgeving. Ede is opgedeeld is verschillende wijken en buurten, Ede-Oost, Ede-West, Kernhem, Veldhuizen, Ede-Zuid, Maandereng en de Rietkampen. Een aantal bezienswaardigheden in Ede en omliggende regio zijn de Keetmolen, Huize Kernhem, het Historisch Museum en het bevrijdingsmonument in Ede. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk, dit is een uniek concept in Nederland. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Ede, Wageningen of wellicht Veenendaal? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich direct aanmelden als Selected Dealer van Winterbanden.nl en daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.