WELKOM Gast

Winterbanden Drachten

Winterbanden.nl Drachten eo
De Hemmen 6b
9206AG Drachten (Fr)
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden Drachten

De openingstijden van Winterbanden Drachten zijn:

Maandag
08-30 - 18-00
Dinsdag
08-30 - 18-00
Woensdag
12-00 - 18-00
Donderdag
08-30 - 18-00
Vrijdag
08-30 - 18-00
Zaterdag
08-30 - 17-00
Zondag
Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Drachten eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden Drachten

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Drachten. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Groningen, Leeuwarden, Assen, Drachten of bijvoorbeeld Heerenveen. De winterbanden die je op de website ziet staan en met een prijs worden weergegeven zijn direct leverbaar vanuit een van onze magazijnen. Dit betekent dat ze binnen 1 werkdag al beschikbaar zijn op de gewenste locatie van Winterbanden.nl. Je kunt naast winterbanden ook combinatiedeals bestellen met stalen- of lichtmetalen velgen.

De locatie Winterbanden.nl Drachten is een bandenservicebedrijf dat een goede service voor klanten biedt. Ze helpen je graag bij de levering/montage van je gekochte banden en velgen. De locatie zit gevestigd aan de rand van het centrum van Drachten aan de Noordkade 100. Drachten ligt centraal en is eenvoudig bereikbaar voor automobilisten d.m.v. het knooppunt Drachten, waarbij een aantal snelwegen elkaar kruisen. De combinatie van vakbekwaamheid en eenvoudige bereikbaarheid zorgen dat je in juiste handen bent bij deze locatie van Winterbanden.nl in Drachten.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Drachten.

Routebeschrijving Winterbanden.nl Drachten

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Drachten.

Aan de voorkant bij Winterbanden Drachten is het betaald parkeren. Aan de achterkant van Winterbanden Drachten kun je gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Winterbanden Drachten is goed te bereiken met de auto.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Drachten vanaf Groningen

Als je vanaf Groningen komt ga je richting Drachten / Heerenveen op de A7, neem dan afslag 30 Oosterwolde richting Leeuwarden (N31) en ga dan meteen rechts naar afslag 30A Drachten.

Dan ga je onderaan de afslag op de rotonde rechts. Steek dan 2x de ronde recht over. Bij de 3e rotonde neemt je de 3e afslag. Daarna ga je de 4e rotonde rechts. Vervolgens slaat u linksaf de Noordkade op. Na ongeveer 150 meter rijdt je voorbij Automat Drachten, aan je rechterzijde. Ongeveer 50 meter voorbij Automat Drachten ga je rechts (Nachtegaalstraat)  om de flat heen en dan vindt je Winterbanden Drachten aan de achterkant van Automat Drachten.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Drachten vanaf Leeuwarden

Als je vanaf Groningen komt ga je richting Drachten / Oosterwolde op de N31, neem dan afslag 30A Drachten.

Dan ga je onderaan de afslag op de rotonde rechts. Steek dan 2x de ronde recht over. Bij de 3e rotonde neemt u de 3e afslag. Daarna ga je de 4e rotonde rechts. Vervolgens sla je linksaf de Noordkade op. Na ongeveer 150 meter rijdt je voorbij Automat Drachten, aan je rechterzijde. Ongeveer 50 meter voorbij Automat Drachten ga je rechts (Nachtegaalstraat)  om de flat heen en dan vindt je Winterbanden Drachten aan de achterkant van Automat Drachten.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Drachten vanaf Oosterwolde

Als je vanaf Oosterwolde komt ga je richting Drachten / Leeuwarden op de N31, neem dan afslag 30A Drachten.

Dan ga je onderaan de afslag op de rotonde rechts. Steek dan 2x de ronde recht over. Bij de 3e rotonde neemt je de 3e afslag. Daarna ga je de 4e rotonde rechts. Vervolgens sla je linksaf de Noordkade op. Na ongeveer 150 meter rijdt je voorbij Automat Drachten, aan uw rechterzijde. Ongeveer 50 meter voorbij Automat Drachten ga je rechts (Nachtegaalstraat)  om de flat heen en dan vindt je Winterbanden Drachten aan de achterkant van Automat Drachten.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Drachten vanaf Heerenveen

Als je vanaf Heerenveen komt ga je richting Drachten / Groningen op de A7, neem vervolgens dan afslag 29 Drachten 'Centrum'.

Dan ga je onderaan de afslag op de rotonde rechts. Steek dan 2x de ronde recht over. Bij de 3e rotonde neem je de 3e afslag. Daarna ga je de 4e rotonde rechts. Vervolgens sla je linksaf de Noordkade op. Na ongeveer 150 meter rijdt je voorbij Automat Drachten, aan je rechterzijde. Ongeveer 50 meter voorbij Automat Drachten ga je rechts (Nachtegaalstraat)  om de flat heen en dan vindt je Winterbanden Drachten aan de achterkant van Automat Drachten.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.