WELKOM Gast

Winterbanden.nl Dongen

Winterbanden.nl Dongen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Dongen

De openingstijden van Winterbanden.nl Dongen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Dongen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Dongen

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Dongen. Deze locatie is bedoel voor onder andere Rijen, Dorst, Dongen, Loon op Zand en bijvoorbeeld Kaatsheuvel. Winterbanden.nl Dongen is een uitstekende locatie voor de montage van uw banden en/of velgen. De juiste apparatuur is aanwezig bij Winterbanden.nl Dongen om uw banden en/of velgen op een uiterst vakkundige manier te monteren. Winterbanden.nl heeft meer dan 80 vestigingen door heel Nederland en België waar u uw banden kan laten monteren. Zodoende is er altijd een Winterbanden.nl vestiging direct bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Dongen zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Oosterhout, Winterbanden.nl Tilburg en Winterbanden.nl Waalwijk

Dongen is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Dongen telt ongeveer 22.000 inwoners op een oppervlakte van 15,3 km². De plaats Dongen heeft een industrieel karakter. Naast Winterbanden.nl Dongen heeft Dongen nog een aantal bezienswaardigheden. Hierbij kun je denken aan de drie kerken in Dongen. Dit zijn de Sint-Laurentiuskerk, de Oude Kerk en de Sint-Josepkerk. Daarnaast vind je in Dongen de Koningin Wilhelmina stellingmolen, windmolen De Hoop en tenslotte de Watertoren van Dongen. Deze watertoren is gebouwd in 1923 en is 44,76 meter hoog. Dit indrukwekkende bouwwerk wordt tegenwoordig gebruikt als woon- en kantoorruimte. Winterbanden.nl Dongen is goed bereikbaar via de A27 en de N629.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Dongen. 

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf meedoen met het unieke Selected Dealer Netwerk? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.