WELKOM Gast

Winterbanden Den Helder

Winterbanden.nl Den Helder eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Den Helder

De openingstijden van Winterbanden.nl Den Helder zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Den Helder eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over winterbanden.nl Den Helder

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Den helder. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Sint-Maarten, Schagen, Schagerbrug en Kolhorn. Winterbanden.nl Den Helder is al 5 jaar een begrip in de regio en is betrouwbaar in verkoop, keuringen, reparaties en onderhoud van alle merken auto's. Verder beschikken ze nog over een Airco-Service. Ook is Winterbanden.nl Den Helder aangesloten bij de NAP en de BOVAG. Verder beschikt Winterbanden.nl Den Helder over een moderne werkplaats met een grote bandenopslagplaats. De werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Met de meest recente uitleesapparatuur kunnen wij ook de nieuwste generatie auto's uitlezen en repareren. Naast een moderne werkplaats is het ook van belang om te beschikken over gemotiveerd en vakbekwaam personeel met de nodige ervaring.

Den helder is een stad en gemeente in de provincie Noord-hollland. De regio waar Den Helder ligt wordt ook wel de kop van Noord-Holland of Noordkop genoemd. De gemeente Den Helder heeft zo'n 56.707 inwoners waarvan er zo'n 45.000 in Den Helder de stad wonen. Den helder is ook de stad met gemiddelde de meeste zonuren van nederland ook heeft Den Helder het grootste bollengebied ter wereld. Een aantal druk bezochte bezienswaardig heden in Den Helder zijn het Marinemusem, Het Nationaal Reddingsmuseum, Het Speelgoedmueum ect.

Bestel snel je Winterbanden, Stalen velgen (eventueel met Winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en moteren bij de locatie Den Helder.


Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Den Helder

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Den Helder vanaf Sint maarten

Vetrek in noordoostelijke richting naar Dorpsstraat. Sla dan linksaf naar de Valkkogerdijk volg dan de weg naar Oudedijk. Sla dan rechtsaf naar de Wielewaal, sla daarna linksaf naar Gruttolaan sla dan nog een keer linksaf naar Scholeksterlaan. Neem dan de 3e afslag op de rotonde naar Lagedijkerweg. U vindt Winterbanden.nl Den Helder aan uw linker kant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Den Helder vanaf Sla 'm aan de Haak

Vetrek in zuidoostelijke richting op de Schagerweg naar J.A. de Boerstraat neem dan de flauwe bocht naar links naar de Lagedijkerweg. Sla dan links af om de Lagedijkerweg te blijven. u vindt Winterbanden.nl Den Helder aan uw linker kant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.