WELKOM Gast

Winterbanden Den Haag

Winterbanden.nl Den Haag


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Den Haag

De openingstijden van Winterbanden.nl Den Haag zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Den Haag eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.
Op Zaterdag is Winterbanden.nl Den Haag ook nog in de avonduren geopend ( op zaterdag kunt u uw huurauto tussen 18:00 en 20:00 zonder meer kosten ophalen ).

Over Winterbanden.nl Den Haag

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Den Haag. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Wassenaar, Leiden, Delft, Den haag en bijvoorbeeld Wateringen. Als u opzoek bent naar een geschikt garagebedrijf in Den Haag, dan bent u bij Winterbanden.nl Den Haag op het juiste adres. Het personeel van winterbanden.nl Den Haag is goed opgeleid en servicegericht. U kunt hier uiteraard altijd binnenlopen voor een vrijblijvend advies. Bij Wnterbanden.nl Den Haag kunt u uiteraard terecht voor de montage van uw banden en/of velgen. Een landelijke dekking vindt Winterbanden.nl uiterst belangrijk, zo is er namelijk altijd een vestiging bij u in de regio. Vestigingen dicht bij winterbanden.nl Den Haag zijn:' Winterbanden.nl Nootdorp, Winterbanden.nl Zoetermeer en Winterbanden.nl Alphen aan den Rijn.

Den Haag ligt in Zuid-Holland en is de hoofdstad van deze provincie. Met zo'n 506.366 inwoners is Den Haag de op twee na grootste gemeente van heel Nederland. In Den Haag zijn de Nederlandse regering en het parlement gevestigd, ook verblijft het koninklijk huis in Den Haag. Vroeger werd Den Haag Die Haghe of Den Hag(h)e genoemd.  Het stadsbestuur gebruikte in het begin van de 17e eeuw officieel de naam 's-Gravenhage. Later "in 1990" werd er een voorstel ingediend om de gemeentenaam officieel te veranderen in Den Haag, die werd echter afgewezen. In officiële stukken van de gemeente zoals identiteitskaarten/paspoorten staat daarom altijd 's-Gravenhage.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Den Haag.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden in de regio van Wassenaar, Leiden, Delft, Scheveningen of wellicht Wateringen? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk.  Op deze pagina vindt u meer informatie over het Selected Dealer Netwerk en kunt u zich aanmelden.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.