WELKOM Gast

Winterbanden Den Bosch

Winterbanden.nl Den Bosch eo


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Den Bosch

De openingstijden van Winterbanden.nl Den Bosch zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Ben Bosch eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Den Bosch eo

Wij heten je van harte welkom bij Winterbanden Den Bosch eo. Officieel 's-Hertogenbosch, informeel veelal Den Bosch genoemd en tijdens de carnaval ook wel bekend als Oeteldonk. Winterbanden.nl Den Bosch helpt je graag bij de montage van je winterbanden. Dennis Lammers en zijn team helpen je graag bij goede service en een een vakbekwaam advies voor je aankoop van winterbanden. Winterbanden.nl Den Bosch e.o. is hét adres voor velgen en banden. In de ruime keuze die zit altijd wel een geschikt model banden en velgen. Van A-merken tot een budget selectie, altijd de perfecte match. Full service van montage tot opslag. De Winterbanden.nl locatie Den Bosch eo zit gevestigd in Sint-Michielsgestel. Sint-Michielsgestel ligt ongeveer 7 kilometer (ongeveer 7 autominuten) ten zuiden van Den Bosch. Het is de optimale locatie als je bijvoorbeeld uit Vlijmen, Vught, Berlicum Middelrode, Rosmalen, Boxtel of bijvoorbeeld Schijndel komt. Binnen enkele minuten sta je bij onze locatie voor Den Bosch en omgeving.

Eventueel kan men vanuit deze locatie zich ook richten op de vestigingen Tilburg, Veldhoven, Waalwijk of bijvoorbeeld Eindhoven. Deze steden zijn allemaal uiterst geschikt voor de montage van je winterbanden. Het voordeel van de locatie in Den Bosch is dat deze op woensdag op afspraak tot 21:00 geopend is. Hierdoor is het bij deze locatie ook mogelijk om in de avond je gekochte winterbanden te laten monteren.

Naast het Noordbrabants Museum en bijvoorbeeld het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch (voorheen Museum Het Kruithuis) is er dus nu ook altijd een locatie voor winterbanden in je buurt. De landelijke Winterbanden.nl organisatie en Dennis Lammers en zijn team van Winterbanden.nl Den Bosch heten je van harte welkom bij Winterbanden.nl locatie Den Bosch en omgeving.

Routebeschrijving Winterbanden.nl Den Bosch

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Den Bosch (Sint-Michielsgestel) vanuit Den Bosch

Als u vanaf Den Bosch komt in noordoostelijke richting naar de Citadellaan. Sla vervolgens rechtsaf naar de Citadellaan, dan slaat u linksaf naar de Zuid Willemsvaart. Vervolg dan de Zuid Willemsvaart naar de Van Veldekekade en neem de flauwe bocht naar rechts naar de Gestelseweg. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag). Vervolg dan de weg naar de Bosschebaan/N617. Neem dan de flauwe bocht naar rechts naar de Hoogstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Den Bosch aan uw linkerkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Den Bosch (Sint-Michielsgestel) vanuit Boxtel

Als u vanaf Boxtel komt vertrek dan in noordoostelijke richting op de Halderheiweg naar Moordwijk. Sla vervolgens linksaf naar de Baandervrouwenlaan, sla daarna nogmaals linksaf naar de Bosscheweg. Vervolg daarna de Bosscheweg naar de Gestelseweg. Vervolg dan de Gestelseweg anar de Esscheweg. Vervolg dan de weg naar het Adrianusplein. Sla dan linksaf naar de Petrus Dondersplein en vervolg die weg naar de Nieuwstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Sint Michielsstraat en vervolg dan die weg naar de Hoogstraat. U vindt vervolgens Winterbanden.nl Den Bosch aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.