WELKOM Gast

Winterbanden.nl Delft

Winterbanden.nl Delft

 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Delft

De openingstijden van Winterbanden Delft zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Delft. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak

Over Winterbanden.nl Delft

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Delft. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Schipluiden, Den Hoorn, Oostbuurt, De Lier, Westerlee, Delft, maar ook bijvoorbeeld Hoek van Holland. Bij Winterbanden.nl Delft kunt u terecht voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl Delft is de Winterbanden.nl vestiging voor de regio Delft en omstreken. Winterbanden.nl heeft landelijk meer dan 80 vestigingen. Zodoende is er altijd een Winterbanden.nl vestigingen dichtbij u in de buurt. Winterbanden.nl vestigingen dichtbij Winterbanden.nl Delft zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Maasland, Winterbanden.nl Schiedam, Winterbanden.nl Nootdorp en Winterbanden.nl Den Haag.

Winterbanden.nl Delft is gevestigd in Schipluiden. Schipluiden is een plaats dichtbij Delft. Delft is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente Delft telt 99.737 inwoners op een oppervlakte van 24,06 km². Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich daarna tot industriestad en het is tegenwoordig vooral een kennisstad. Dit komt door de aanwezigheid van de Technische Universiteit in Delft en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Een aantal mooie bezienswaardigheden van Delft, naast Winterbanden.nl Delft, zijn het voormalige legermuseum, de Oostpoort, de Voldersgracht en bijvoorbeeld de Oude Kerk. Winterbanden.nl Delft is goed bereikbaar via de A4 en de A13/E19.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Delft.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u uniek in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht Selected Dealer worden van Winterbanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en op deze pagina vindt u alle informatie betreffende het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.