WELKOM Gast

Winterbanden Coevorden

Winterbanden.nl Coevorden


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Coevorden

De openingstijden van Winterbanden.nl Coevorden zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Coevorden eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Coevorden

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Coevorden. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Dalen, Coevorden, Emlichheim, Gramsbergen, Nieuw-Amsterdam of bijvoorbeeld Gees. Bij Winterbanden.nl Coevorden ben u aan het juiste adres voor de montage van uw winterbanden. Winterbanden.nl Coevorden is van oorsprong een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires met enthousiaste medewerkers, waar u altijd met uw vragen terecht kunt. Om deze autoaccessoires te monteren beschikt Winterbanden.nl over een geavanceerde werkplaats. Niet alleen een werkplaats is van belang, ook is het belangrijk om te beschikken over gemotiveerd, vakbekwaam personeel met de nodige ervaring, uiteraard beschikt Winterbanden.nl over deze eigenschappen. Bij Winterbanden.nl Coevordenkunt u terecht voor APK-Keuringen, Airco-Service, velgen, reparatie & onderhoud, caravan, autoradio's tuning, motoren, trekhaken en gereedschappen.

Coevorden is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. De gemeente Coevorden heeft zo'n 35.764 inwoners waarvan er 14.000 in de stad Coevorden wonen. Coevorden ligt dichtbij een aantal belangrijke provinciale/snelwegen bijvoorbeeld de A37, hierdoor is Winterbanden.nl Coevorden eenvoudig bereikbaar voor automobilisten.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Coevorden.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Coevorden

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Coevorden vanuit Hardenberg

Als u vanaf Hardenberg komt voeg dan in op de Ommerweg/N34. Neem op de Ommerweg/N34 de afslag richting Krimweg, sla vervolgens linksaf naar de Krimweg.
Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op linksaf (3e afslag) naar de Printer. Vervolgens vindt u Winterbanden.nl Coevorden aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Coevorden vanuit Emlichheim (DE)

Als u vanaf Emlichheim komt voeg dan in op de Hauptstraße/B403 en ga verder op de B403. Na ongeveer 8,6 km komt u Nederland binnen en vervolg de weg naar de Rondweg/N382. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga op  de rotonde linksaf (3e afslag) naar de Euregioweg. Vervolg daarna de Euregioweg naar de Monierweg. Vervolgens komt u nogmaal bij een rotonde, ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar de Printer. Vervolgens vindt u Winterbanden.nl Coevorden aan uw rechterkant.

 

 

 

 

 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.