WELKOM Gast

Winterbanden.nl Castricum

Winterbanden.nl Castricum

 
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Castricum

De openingstijden van Winterbanden.nl Castricum zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Castricum. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Castricum

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Castricum. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Limmen, Akersloot en uiteraard Castricum. Winterbanden.nl Castricum is een prima locatie waar u de montage van uw banden en/of velgen kan laten uitvoeren. Winterbanden.nl werkt met een landelijke dekking aan vestigingen. Zodoende is er altijd een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Vestigingen van Winterbanden.nl dichtbij Winterbanden.nl Castricum zijn Winterbanden.nl ZaandamWinterbanden.nl Purmerend en Winterbanden.nl Alkmaar.

Winterbanden.nl Castricum is gevestigd in Uitgeest. Castricum is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente Castricum telt 34.263 inwoners op een oppervlakte van 59,92 km². Naast de Winterbanden.nl vestiging in Castricum zijn er nog een aantal mooie bezienswaardigheden in Castricum te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de watertoren van Castricum en de middeleeuwse dorpskerk van Castricum. De dorpskerk staat er al sinds de 11e eeuw. Winterbanden.nl Castricum is makkelijk bereikbaar via de A9 en de N203 en via de A8 en N246.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Castricum.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u uniek in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u wellicht zelf Selected Dealer worden? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl. Tevens vindt u op deze pagina meer informatie betreffende het Selected Dealer Netwerk. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.