WELKOM Gast

Winterbanden Brussel

Winterbanden.nl Brussel eo

(BelgiŽ)
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Brussel eo

De openingstijden van Winterbanden.nl Brussel zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Brussel eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Brussel

Winterbanden.nl beschikt over een locatie voor de montage van winterbanden in de regio Brussel. Ook de Belgische klant die Winterbanden.nl heeft gevonden kan dus gerust winterbanden op Winterbanden.nl bestellen. De locatie Winterbanden.nl Brussel en omgeving zit gevestigd in Meerbeek op de Engelbertmoensstraat 11. De montage van winterbanden op deze locatie kost zoals op iedere locatie een vast bedrag van 69 euro (inclusief BTW).

Of je nu uit Anderlecht komt of uit Volvoorde, Zaventem, Dilbeek of bijvoorbeeld Wezembeek-Oppem de locatie in Meerbeek is eenvoudig te bereiken.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Brussel

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Brussel

Als u van Tervuren komt vertrek dan in zuidwestelijke richting naar Rijkunst sla vervolgens rechts af naar de Rijkunst. Vervolg dan de weg van Rijkunst naar Kastanjedreef. Vanuit Kastanjedreef moet u links afslaan naar de Paleizenlaan neem op de rotonde de 1ste afslag naar leuvensesteenweg/N3 en ga veder op de N3. Vervolgens wilt u links afslaan naar de Everbergesteenweg. Vanuit de Everbergesteenweg kunt u de weg vervolgen naar Hollestraat. Vanuit Hollestraat moet u rechtsaf slaan naar de Ballingstraat. Na dat u rechtsaf bent gegaan zult u weer rechtsaf moeten slaan naar de Dorpsstraat. Vervolgens slaat u van de Dorpsstraat rechtsaf  naar de Engelbert moensstraat. U vindt dan Winterbanden.nl Brussel aan uw linker kant.

 

Routebeschrijving naar winterbanden.nl Brussel

Als u van Leuven komt vertrek dan in zuidoostelijke richting op de Tiensestraat  naar Charles Deberiotstraat. Vanuit Charles Deberiotstraat moet u rechtsaf slaan naar de Geldenaaksevest vervolg dan de weg op de N3 en R23. Sla na de N3 links af naar de Tervuursteenweg/N3 en neem dan 1ste afslag op de rotonde naar Meerbeeksesteenweg. Vanuit de Meerbeeksesteenweg kunt u de weg vervolgen naar Hulstebergstraat waar u dan een flauwe bocht neemt naar de Klein Vilvoordestraat. Vervolgens kunt u vanuit Klein Vilvordestraat de weg vervolgen naar Wijnegemhofstraat waar u dan rechtsaf wilt slaan naar de Dorpsstraat. Vanuit de Dorpsstraat neemt u de 2e afslag naar rechts dan bevindt u zich op de Engelbert Moensstraat. U vindt Winterbanden.nl Brussel dan aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.