WELKOM Gast

Winterbanden Breukelen

Winterbanden.nl Breukelen


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Breukelen

De openingstijden van Winterbanden.nl Breukelen zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Breukelen eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Breukelen eo

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Breukelen. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Gouda, Breukelen, Schoonhoven, Kockengen, Mijdrecht en bijvoorbeeld Uithoorn. Winterbanden.nl Breukelen is een universeel, allround autobedrijf dat bestaat sinds 1961. Bij Winterbanden.nl Breukelen kunt u terecht voor APK-keuringen, onderhoud en reparatie, ruitreparatie, vervangend vervoer en natuurlijk voor het monteren van winterbanden. Om dit op de juiste manier te doen beschikken we over modernste apparatuur. Winterbanden.nl Breukelen heeft ook tankstation waar u kunt tanken na of voor dat u Winterbanden.nl Breukelen heeft bezocht. Ook vinden wij bij Winterbanden.nl Breukelen een goede service van belang, de klant staat centraal.

Winterbanden.nl Breukelen is gevestigd in Kockengen, dit is een klein dorp in de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht. Vroeger was Kockengen vooral een boerendorp maar tegenwoordig is er ook veel nieuwbouw. Kockengen heeft ongeveer zo'n 3330 inwoners. Vroeger was Kockengen een zelfstandige gemeente maar vanaf 1 januari 1989 gingen ze op in de gemeente Breukelen, dat op 1 januari 2011 is veranderd naar gemeente Stichtse Vecht.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Breukelen.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breukelen

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breukelen vanuit Gouda

Als u vanaf Gouda komt ga dan via de A12 richting Utrecht. Neem vervolgens afslag 14-Woerden naar N204 richting Harmelen. Sla dan rechtsaf naar de Europabaan/N204.

Rijd dan rechtdoor tot aan de rotonde, ga op de rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Steinhagenseweg. Vervolg dan de Steinhagenseweg tot aan de volgende rotonde, ga bij die rotonde weer rechtsaf (1ste afslag) en rijd door op de Steinhagenseweg. Vervolgens komt u nogmaals bij een rotonde uit, ga bij die rotonde rechtsaf (1ste afslag). Ga dan bij de volgende rotonde linksaf (2e afslag) naar de Ingenieur Enschedeweg/N212. Vervolgens komt u opnieuw bij een rotonde, ga op die rotonde rechtsaf (1ste afslag) naar de Teckop. Sla dan linksaf naar de Wagendijk en neem de flauwe bocht naar rechts naar de Verlegende Kerkweg. Na ongeveer 300 meter aan de rechterkant vindt u Winterbanden.nl Breukelen.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breukelen vanuit Amsterdam

Als u vanaf Amsterdam komt ga dan via de A10 naar de A2/E35 richting Utrecht. Ga vervolgens bij de rotonde rechtdoor (2e afslag) naar Breukelerwaard/Provincialeweg/N401. Dan komt u nogmaals bij een rotonde uit, ga hier rechtdoor (2e afslag). Ga vervolgens op de 3e rotonde linksaf (3e afslag) naar Portengen.

Sla dan rechtsaf naar de Kerkweg, vervolgens ziet u Winterbanden.nl Breukelen aan uw linkerkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.