WELKOM Gast

Winterbanden Breda

Winterbanden.nl Breda


T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Breda

De openingstijden van Winterbanden.nl Breda zijn:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Breda eo. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Breda

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Breda. Deze locatie is bedoeld voor onder andere Oosterhout, Tilburg, Breda, Etten-Leur en bijvoorbeeld Zevenbergen. Winterbanden.nl Breda is al meer dan 28 jaar het autobedrijf voor de regio Breda. Winterbanden.nl Breda staat vooral bekend als Mazda dealer, maar natuurlijk kunt voor alle automerken bij ons terecht. Winterbanden.nl Breda beschikt over de volgende diensten: reparatie & onderhoud, APK-keuringen, schadeherstel, banden, occasions, trekhaken, overige accessoires, Aircocheck en verzekeringen. Ook beschikt Winterbanden.nl Breda nog over een 'bandenhotel' voor de opslag van uw seizoensbanden. Verder beschikt Winterbanden.nl Breda over een ruime, moderne en uitstekend uitegruste werkplaats. Naast een moderne werkplaats werkt Winterbanden.nl Breda met een gemotiveerd en goed opgeleid team, dat beschikt over kennis van alle automerken. Hierdoor kunnen ze uw auto op de beste mogelijke wijze onderhouden of repareren. Tijden het wachten kunt u plaatsnemen in de wachtruimte van Winterbanden.nl Breda, hier wordt u voorzien van koffie of thee. Ook is er Wifi en een tv aanwezig, verder is er nog een speciale kinderhoek voor uw kinderen.

Breda is een gemeente en stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. De gemeente Breda heeft zo'n 178.280 inwoners en is daarmee derde van Noord-Brabant op inwonertal. De overige plaatsen in de gemeente Breda zijn Bavel, Effen, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Naast Winterbanden.nl Breda kunt u misschien een bezoekje wagen aan de Grote Markt, de Haven, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Begijnhof, Park Valkenberg, het Kasteel van Breda, het Breda's Museum, het MOTI Museum en het winkelcentrum de Barones.

Bestel snel je winterbandenstalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Breda.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breda

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breda vanuit Oosterhout

Als u vanaf Oosterhout komt vertrek dan in westelijke richting op de Ridderstraat naar de Kastanjedreef. Sla daarna linksaf naar de Bredaseweg. Vervolgens komt u bij een rotonde, ga bij de rotonde rechtdoor (2e afslag). Vervolg dan de weg naar de Oosterhoutseweg, sla dan rechtsaf en voeg in op de Nieuwe Kadijk. Vervolg dan de Nieuwe Kadijk naar de Crogtdijk. Vervolg daarna de Crogtdijk naar de Backer en Ruebweg en sla linksaf naar de Veldsteen. Sla dan nogmaals linksaf naar de Huifakkerstraat, vervolgens vindt u Winterbanden.nl Breda aan uw rechterkant.

Routebeschrijving naar Winterbanden.nl Breda vanuit Waalwijk

Als u vanaf Waalwijk komt voeg dan in op de A59 richting Raamsdonksveer/Gorinchem. Houd vervolgens links aan bij het Knooppunt Zonzeel en volg de borden E19/A16 richting Roosendaal/Antwerpen. Neem daarna afslag 17-Breda-Noord richting de Prinsenbeek. Houd vervolgens links aan bij de splitsing en volg de borden voor Breda-Noord.

Sla dan linksaf naar de Backer en Ruebweg/Prinsenbeek en ga verder op die weg. Sla vervolgens linksaf naar de Veldsteen, sla dan nogmaals linksaf naar de Huifakkerstraat. Vervolgens vindt u Winterbanden.nl Breda aan uw rechterkant.

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.