WELKOM Gast

Winterbanden.nl Bladel

Winterbanden.nl Bladel
Piusxstraat 4
5531 GA Bladel
T: 0900 - 44 555 44
E: Klik hier

Openingstijden Winterbanden.nl Bladel

De openingstijden van Winterbanden.nl Bladel zijn:

Maandag 09-00 - 17-00
Dinsdag 09-00 - 17-00
Woensdag 09-00 - 17-00
Donderdag 09-00 - 17-00
Vrijdag 09-00 - 17-00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Nadat de producten online zijn aangekocht kunt u banden en velgen direct laten monteren op de locatie Bladel. Je kunt online een afspraak aanvragen of wachten tot de Winterbanden.nl locatie contact opneemt voor het inplannen van een afspraak.

Over Winterbanden.nl Bladel

Uiteraard beschikt Winterbanden.nl ook over een locatie/partner voor de regio Bladel. Deze locatie is onder andere bedoeld voor Hapert, Duizel, Eersel, Reusel, Hoogeloon en uiteraard Bladel. Bij winterbanden.nl kunt u terecht voor een vakkundige montage van uw banden en/of velgen. Winterbanden.nl zorgt voor een goede landelijke dekking aan vestigingen. Met meer dan 80 vestigingen is er altijd wel een Winterbanden.nl vestiging bij u in de buurt. Winterbanden.nl vestigingen dicht bij Winterbanden.nl Bladel zijn bijvoorbeeld Winterbanden.nl Eindhoven of Winterbanden.nl Valkenswaard.

Bladel is een plaats en gemeente in Noord-Brabant, dicht aan de grens van België. De gemeente Bladel telt 19.817 inwoners op een oppervlakte van 73,60 km². De gemeente Bladel is ontstaan en gevormd uit de vroegere gemeenten Bladel en Netersel en Hoogeloon, Hapert en Casteren. Bladel kenmerkt zich door een prachtige kerk, namelijk de Sint-Petrus'-Bandenkerk van Bladel. Winterbanden.nl Bladel is goed bereikbaar via de A67 en de N284.

Bestel snel je winterbanden, stalen velgen (eventueel met winterbanden) of lichtmetalen velgen (ook eventueel met winterbanden) online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Bladel.

Selected Dealer worden voor Winterbanden.nl?

Winterbanden.nl werkt met het unieke Selected Dealer Netwerk. Met het Selected Dealer Netwerk wil Winterbanden.nl het beste van de offline en online wereld verenigen. Het Selected Dealer Netwerk zorgt voor een optimale samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops. Als Selected Dealer van Winterbanden.nl bent u de enige in uw regio. U ontvangt alle montages van de bestellingen die worden geplaatst op één van de webshops van de moederorganisatie van Winterbanden.nl.

De belangrijkste voordelen als Selected Dealer:
 U ontvangt standaard €59,- inclusief BTW voor het balanceren en monteren van één set banden en/of velgen;
 U bent de enige Selected Dealer van Winterbanden.nl in uw regio, hierdoor heeft u geen last van concurrentie;
 U lift mee op de naamsbekendheid van Winterbanden.nl, dit jaar te horen op 5 landelijke radiostations en te zien op RTL4.

Bent u geïnteresseerd in het Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl en wilt u Selected Dealer worden van Wintebanden.nl? Klik dan op de onderstaande banner! U wordt doorgelinkt naar onze pagina over het Selected Dealer Netwerk. Hier kunt u zich aanmelden als Selected Dealer voor Winterbanden.nl en hier vindt u alle informatie met betrekking tot het unieke Selected Dealer Netwerk van Winterbanden.nl. 

Copyright © 1999 - 2019 winterbanden.nl B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.